Danmarks
[måske] bedste rejseforedrag

Nikolaj Wessel Witte holder Danmarks (måske) bedste rejseforedrag. Gennem 20 år har Nikolaj holdt foredrag om rejser, eventyr, verden og kultur og har inspireret tusindvis af rejsende.
Book foredrag om rejser og få rejsedrømme helt tæt på.
Foredragene om alverdens spændende rejser er både for dem, som selv vil ud og rejse og for dem, som nyder at drømme sig ud på verdens landeveje.

Med mere end 700 afholdte foredrag rammer Nikolaj Wessel Witte plet med humor, glæde og gode historier kombineret med flotte billeder og en stor viden om verden.

De bedste rejseforedrag

Der er så mange at vælge mellem, fra næsten alle afkroge af verden…herunder finder du de bedst sælgende og mest populære foredrag, om rejser i år.
Herunder finder du mulighed for at booke foredrag om rejser og eventyr.

“Jeg elsker at holde foredrag. Den energi der er i rummet. Den spørgelyst der er blandt tilhørerne.
Foredrag er noget helt særligt. Nogle siger noget helt særligt dansk, jeg siger noget helt særligt menneskeligt. I en tid hvor vi nogle gange mister det personlige, det direkte, det ærlige og tilstedeværende så er foredrag et trumfkort.
Når jeg står og fortæller, så brænder jeg. Når jeg mærker at dette er ikke noget jeg skaber, men noget vi skaber sammen, så ved jeg 100%, hvorfor jeg elsker at formidle rejser, eventyr og verdens storslåede skønhed.”

Fortæller Nikolaj Wessel Witte

Transsibiriske Jernbane

At rejse med tog fra Danmark til Kina, er en drøm som blev til virkelighed. Hør om livet ombord, at spille skak, drikke vodka og stirre ud af vinduet, mens toget krydser kontinenter og tidszoner.
Det blev til tusinder af kilometer gennem Rusland, Mongoliet og Kina.

Fuldtidsrejsende familie

I fem år valgte vi som familie, at stå af hamsterhjulet og rejse ud. Vi ville give vores børn en dybere forståelse for verden. Fra Thailands strande til Argentinas bjerge, fra spanske landsbyer til Borneos jungle.
Vi ville vise vores børn verden; ærligt, direkte og uden filter.

Thailand - Ekspertens råd

Der er en god grund til at Thailand er så populært – og her har du muligheden for at høre en sand ekspert fortælle om alt det velkendte og særligt alt det ukendte.
Nikolaj har rejst i Thailand i over 20 år og rejst i landet i over seks måneder. Fra nord til syd, fra strand til jungle, fra storby til landsby.

6 måneder med familien

Sammen, far, mor og to børn, rejste vi ud af hverdagen med campervan. I seks måneder kørte vi fra nord til syd forbi tempelridderborge, hulemalerier, palmestrande og så meget mere.
Hør om livet i spanske landsbyer, tiden sammen, frustrationerne og glæderne.

Kan med succes kombineres med –>

6 måneders eventyr

Far, mor og vores to børn valgte at fortsætte eventyret i Sydamerika; med hvaler, pingviner, guanacoer, høje bjerge, brændende ørken og dyb regnskov.
Tag med ud på Patagoniens landevej hvor gruset støver og der er langt mellem alt. Mød mennesker og natur i øjenhøjde.

<– Kan med succes kombineres med –>

6 måneder med rygsæk

Eventyret fortætter for far, mor og børn med rygsæk i Asien. Sammen rejser vi ned ad Mekong-floden, tager ud i Borneos jungle, oplever ceremonier på Bali, fejrer kinesisk nytår i Malaysia og føler os hjemme i Thailand.
Drøm dig ud i livets eventyr.

<– Kan med succes kombineres med

Tibet-ekspressen

Som en uoverkommelig mur af bjerge og is findes Himalaya som grænse mellem Kina og Tibet.
Kineserne satte sig for at bryde muren med en jernbane. Det blev en noget nær umulig teknisk bedrift, men en dag stod toget og jernbanen klar.
Rejs med når Nikolaj udforsker det nyeste togeventyr.

Kina - Riget i Midten

Kina er et mægtigt land med en overflod af seværdigheder, oplevelser, historie og kultur.
Tag med ud på Den Kinesiske Mur, tag med ned til Terrakotta-hæren, tag med ud på Li-floden og smag den kinesiske mad.
Nikolaj giver ekspertråd fra det bedste af det bedste i det gigantiske rige.

Autocamper i Canada

Canada er så stort og så smukt. Den bedste måde at opleve landet er i et hus-på-hjul.
Tag med familien ud i Rocky Mountains, med udsigten, bjørnene og ikke mindst lejrbålet.
At opleve Banff nationalpark, Icefields Parkway og gletsjerne, kan næsten kun måle sig med Vancouver Island, mødet med ‘first nation’ og ørknen.

Vietnam - nord til syd

Vietnam er det bedste fra Asien. Det er traditionelle Asien og moderne Asien. Vietnam er smuk natur, strandferie, god mad, spændende kultur og generelt et helt fantastisk land at rejse i. Nikolaj Wessel Witte har masser af erfaring i at rejse i Vietnam og deler gerne viden om de velkendte steder såvel som de ukendte perler.

Bali - gudernes ø

Bali har fascineret rejsende i århundreder og med god grund. Templerne, rismarkerne, bjergene, kulturen, ceremonierne, maden og strandende.
At se Barong-dans hvor løven kommer ud i mellem oldgamle tempelsøjler oplyst af fakler … eller at dase dagene væk mellem farverige både … valget er dit.

Nepal - uspoleret skønhed

Nepal er bjerge, vandring og eventyr. Tag med ud på de mere kendte ruter eller hør hvordan Nikolaj opsøgte de ubesøgte og uspolerede hjørner af smukke Himalaya.
Det er også historien om levende gudinder, ligbrændinger og venlighed overalt.

Iran og kontrasterne

At rejse i Iran er helt unikt. Den venlighed man møder overalt, krydret med følgerne af sanktioner og vestens frygt for landet.
I Iran er der alt fra smukke moskéer og duftende basarer til overdådige haver og ruiner fra Persien.

Cuba - i Fidels skygge

Cuba er en enestående destination i sig selv men med det det ekstra aspekt der er historien om Fidel Castro kommer Cuba på de fleste rejsendes læber.
Nikolaj Besøgte Cuba mens Fidel stadig levede og blev hyldet som et ikon, en helt, landsfader og en skaber af det moderne Cuba.
Mød et Cuba fyldt med dans, musik, historie, kultur og oplevelser.

Australien Down Under

Australien er virkelig en helt anden verden. En verden af røde klipper og meget anderledes dyr.
Jeg rejste ud for at opleve Australien og for at forstå den oprindelige befolknings liv.
Hør om kænguru-bøf over bålet og cykeltur mellem krokodiller og slanger.

Norge og den smukke kyst

Norge er smuk, måske verdens smukkeste land, og at sejle med Hurtigruten ned langs kysten fra Kirkeness og Nordkap til Bergen, er en oplevelse for livet.
At se naturen, at mærke det barske og nyde det skønne. Norges kyst er Lofoten og havørne men rejsen er meget mere. Det er også lækker mad, historien og oplevelsen.

USA på roadtrip

USA er så stor at ingen skal eller kan opleve det hele på en gang, derfor tager Nikolaj dig med på roadtrip i det sydvestlige USA.
Herude hvor Yosemite og Grand Canyon er de berømte nationalparker, men hvor Route 66 og Las Vegas også fortjener et besøg.
Det er en rejse hvor den amerikanske natur kommer tæt på og hvor alle kan få gode ideer til hvordan en kør-selv-ferie i USA bliver endnu bedre.

Cykling med masaier

At møde masai’erne er en stor oplevelse, men at cykle sammen med dem udover Kenyas savanne er en helt vanvittig og enestående oplevelse.
Masaierne er et stolt krigerfolk, som traditionelt passer deres kvæg og lever som nomader.
Sammen cyklede vi med bue og pile samt  rungu (masai-kølle) for at sikre os mod fjender og vilde dyr, der altid levede side om side med os.

Brasilien og skønheden

At rejse i Sydamerika er altid en oplevelse og Brasilien har noget helt særligt. Der er en charme, en musik og en følelse i luften fra det øjeblik man lander i Rio De Janeiro.
Med Kristus-statuen, Ipanema, Sukkertoppen og salsa er Rio en af de storbyer man aldrig glemmer.
Oplev også Iguazu-vandfaldene, vildtsafari både om dagen og natten og så meget natur at man aldrig bliver mæt.

Klodens børn

Som familie i Danmark er jeg fascineret af hvordan småbørnefamilier lever i andre lande; går de med ble? Bruger de sut? Går de i børnehaver?
Hør hvordan familier lever, særligt i Uganda, Usbekistan og Indonesien.

Mexico og Guatamala

Det er mayaerns land. Her hvor der i årtusinder levede et folk som byggede pyramider i junglen og lavede enestående motiver i sten.
Det var en højt udviklet kultur med handel, ceremonier og veludviklet skriftsprog. Mayaerne havde en kalender så kompleks og præcis at det stadig imponerer forskerne.
Mød også de nulevende efterkommere på markedet og i ritualerne.

Lars
Lars@Brandbjerg Højskole
Læs mere
Det er så spændende at høre hvordan din tilgang til familie og jeres børn er meget inkluderende og lyttende. Det lyder som det helt rigtige at vise jeres børn verden. Tak for en spændende formiddag.
Louise
Louise@FOF Aalborg
Læs mere
Nikolaj Wessel Witte fortæller med meget stor entusiasme og indlevelse. Nikolaj har altid en god historie og fortæller den med humor og et glimt i øjet.
Kvinde i 50'erne
Kvinde i 50'erne@Tilhører på bibliotek
Læs mere
Hold da helt op. Det hele blev så utroligt levende. Nikolaj er en virkeligt god fortæller der gør historierne meget levende.
Lisbeth
Lisbeth@foredragsarrangør
Læs mere
Nikolaj var en meget inspirerende foredragsholder – meget god til at ‘indfange’ tilhørerne.
Tilhører
Tilhører@FOF
Læs mere
“Nikolaj kombinerer en meget stor viden med en levende fortællerevne. Jeg var helt fanget.
Marianne
Marianne@foredragsarrangør
Læs mere
Nikolaj var en inspirerende og engageret foredragsholder. Vi kommer helt sikkert til at booke ham igen.
Mand i 60'erne
Mand i 60'erne@Tilhører hos FOF
Læs mere
Nikolaj kombinerer en meget stor viden med en levende fortællerevne. Jeg var helt fanget.
Tidligere
Næste

Se også alle rejseforedragene online

Foredrag om rejser og verden

Vi du se foredrag om verden, om rejser og eventyr…online? Altså har du ikke mulighed for, tid til eller lyst til at komme til et fysisk foredrag? Så har Nikolaj Wessel Witte nu gjort alle sine spændende og fascinerende rejseforedrag tilgængelige online.

  • Se dem hvor du vil
  • Se dem når du vil
  • Se dem så mange gange du ønsker
  • Også med mulighed for spørgsmål
Lars
Lars@Brandbjerg Højskole
Læs mere
Det er så spændende at høre hvordan din tilgang til familie og jeres børn er meget inkluderende og lyttende. Det lyder som det helt rigtige at vise jeres børn verden. Tak for en spændende formiddag.
Louise
Louise@FOF Aalborg
Læs mere
Nikolaj Wessel Witte fortæller med meget stor entusiasme og indlevelse. Nikolaj har altid en god historie og fortæller den med humor og et glimt i øjet.
Kvinde i 50'erne
Kvinde i 50'erne@Tilhører på bibliotek
Læs mere
Hold da helt op. Det hele blev så utroligt levende. Nikolaj er en virkeligt god fortæller der gør historierne meget levende.
Lisbeth
Lisbeth@foredragsarrangør
Læs mere
Nikolaj var en meget inspirerende foredragsholder – meget god til at ‘indfange’ tilhørerne.
Tilhører
Tilhører@FOF
Læs mere
“Nikolaj kombinerer en meget stor viden med en levende fortællerevne. Jeg var helt fanget.
Marianne
Marianne@foredragsarrangør
Læs mere
Nikolaj var en inspirerende og engageret foredragsholder. Vi kommer helt sikkert til at booke ham igen.
Mand i 60'erne
Mand i 60'erne@Tilhører hos FOF
Læs mere
Nikolaj kombinerer en meget stor viden med en levende fortællerevne. Jeg var helt fanget.
Tidligere
Næste
Nikolaj Wessel Witte - foredragsholder

Professionel foredragsholder

Nikolaj Wessel Witte har over 20 års erfaring som foredragsholder. Han har holdt over 700 foredrag, har holdt foredrag i hvert et hjørne af Danmark og for alle forsamlingsstørrelser – fra 5 til 500 spændte tilhørere.

Nikolaj har rejst over det meste af verden, besøgt samtlige beboede kontinenter og skiver også om rejser på Facebook, som far i Globetrotterfamilien.
Som rejsende er Nikolaj fascineret af mennesker, mødet med fremmede kulturer og ikke mindst at sætte sit eget liv i et andet lys.
“Gennem rejser bliver man klogere på sig selv, ” siger Nikolaj Wessel Witte.

Kontakt Nikolaj Wessel Witte

Book foredrag om rejser og rejseforedrag.
Mobil:
60731136
Mail : nikolajwitte @ gmail.com
Facebook : Nikolaj Witte – foredragsholder, eventyrer og far i Globetrotterfamilien