Campervan gennem Europa

Her kan du booke Nikolaj Wessel Witte og bestille hans foredrag om Europa, oplevet i en campervan. En rejse der tog seks måneder hvor Nikolaj, hustru og deres to børn, levede sammen, oplevede sammen, rejste sammen og løste alle de utallige udfordringer sammen.
Det er historien om i et halvt år hvor familien var sammen 24/7 og slugte Europa i en campervan.

Foredrag om Europa i campervan

Kan man rejse på lange rejser med børn? Kan man stadig rejse ud på langvarige eventyr, når børn rammer skolealderen? Nikolaj Wessel Witte siger ja og viser hvordan.
At rejse og lære, at opleve og blive klogere. Er det ikke den perfekte skole?
En campervan og Europas landeveje blev for familien første trin, i at vise børnene verden. Dette foredrag kan ses alene eller som del et, af en serie på tre, hvor rejsen bagefter fortsætter til Sydamerika og siden Asien.

Book et foredrag om Europa i campervan gennem seks måneder, hvor familien Wessel Witte var sammen nonstop om, at udforske vores eget kontinent.
At pakke huset ned og flytte ind i en campervan, at skifte egne værelser og soveværelser og stue og køkken og toilet og bad og kontor og kælder og …. ud med under 10 kvm og hjem på hjul, det var nervepirrende.
Resultatet af livet på landevejene ændrede familiens liv for altid og lærte både voksne og børn så meget om sig selv og hinanden.
Tag med på en rejse igennem lande, følelser, frustrationer, løsninger, sammenhold, kærlighed, nærvær, nysgerrighed….

Kontakt Nikolaj Wessel Witte på 60731136

book foredrag om Europa og familierejse

I Nikolaj Wessel Wittes foredrag om Europa i campervan kommer vi på seks måneder gennem Danmark, Tyskland, Frankrig, Spanien, Portugal og i det hele taget både en forståelse af det at rejse og selve valget om ikke at følge strømmen. Rejsen var både en rejse ud af hamsterhjulet og en rejse ind i oplevelser.

Helle
Helle @FOF kursus
Læs mere
Hold da helt op. Det hele blev så utroligt levende. Nikolaj er en virkeligt god fortæller der gør historierne meget levende.
Lars
Lars@Brandbjerg Højskole
Læs mere
Det er så spændende at høre hvordan din tilgang til familie og jeres børn er meget inkluderende og lyttende. Det lyder som det helt rigtige at vise jeres børn verden. Tak for en spændende formiddag.
Louise
Louise@FOF Aalborg
Læs mere
Nikolaj Wessel Witte fortæller med meget stor entusiasme og indlevelse. Nikolaj har altid en god historie og fortæller den med humor og et glimt i øjet.
Kvinde i 50'erne
Kvinde i 50'erne@Tilhører på bibliotek
Læs mere
Hold da helt op. Det hele blev så utroligt levende. Nikolaj er en virkeligt god fortæller der gør historierne meget levende.
Lisbeth
Lisbeth@foredragsarrangør
Læs mere
Nikolaj var en meget inspirerende foredragsholder – meget god til at ‘indfange’ tilhørerne.
Tilhører
Tilhører@FOF
Læs mere
“Nikolaj kombinerer en meget stor viden med en levende fortællerevne. Jeg var helt fanget.
Marianne
Marianne@foredragsarrangør
Læs mere
Nikolaj var en inspirerende og engageret foredragsholder. Vi kommer helt sikkert til at booke ham igen.
Mand i 60'erne
Mand i 60'erne@Tilhører hos FOF
Læs mere
Nikolaj kombinerer en meget stor viden med en levende fortællerevne. Jeg var helt fanget.
Tidligere
Næste

Se også foredraget om Europa i campervan online

Foredrag om rejser og verden

Vi du se foredrag om 6 måneder i campervan gennem Europa med familien…online?
Altså har du ikke mulighed for, tid til eller lyst til at komme til et fysisk foredrag? Så har Nikolaj Wessel Witte nu gjort det spændende og livsændrende rejseforedrag om familiens store skridt ud i det usikre og uprøvede, tilgængeligt online.

  • Se det hvor du vil
  • Se det når du vil
  • Se det så mange gange du ønsker
  • Også med mulighed for spørgsmål
Nikolaj Wessel Witte - foredragsholder

Professionel foredragsholder

Nikolaj Wessel Witte har over 20 års erfaring som foredragsholder. Han har holdt over 700 foredrag, har holdt foredrag i hvert et hjørne af Danmark og for alle forsamlingsstørrelser – fra 5 til 500 spændte tilhørere.

Nikolaj har rejst over det meste af verden, besøgt samtlige beboede kontinenter og skriver også om rejser på Facebook, som far i Globetrotterfamilien.
Som rejsende er Nikolaj fascineret af mennesker, mødet med fremmede kulturer og ikke mindst at sætte sit eget liv i et andet lys.
“Gennem rejser bliver man klogere på sig selv, ” siger Nikolaj Wessel Witte.

Kontakt Nikolaj Wessel witte

Mobil: 60731136
Mail : nikolajwitte @ gmail.com
Facebook : Nikolaj Witte – foredragsholder, eventyrer og far i Globetrotterfamilien