Foredrag om Australien

Nikolaj Wessel Witte kan bookes med sit foredrag om Australien. Australien hvis natur er så markant anderledes og som med sin egen mægtige landmasse er mere kontinent end land. Nikolaj tager tilhørerne med til nogle af de smukkeste og mest fantastiske steder i Australien. Book foredraget om Australien og oplev den australske ånd – både som den er i dag og som den var før europæerne opdagede landet.

Foredrag om Australien og det røde hjerte

Nikolaj Wessel Witte fortæller om rejsen ind i Australien røde hjerte, herinde hvor mange opfatter det som goldt og udtørret. Men er Australien gold i midten? Det er måske også inde i det røde centrum af Australien, at den gamle ånd, aboriginernes ånd, stadig lever mest intenst.
For hvad er den oprindelige kultur? Hvordan levede folk før europæerne? Hvad er drømmetiden og hvilken rolle spiller den i dag?

Hvis du booker foredraget om Australien lover Nikolaj at tage alle som lytter, med gennem skønne billeder og historier fra bål i natten ude i den australske outback.
Forbi de skønne klassikere som Uluru (Ayers Rock) og Kings Canyon, men også ud til små ukendte kløfter hvor de små kænguruer lever.
Nikolaj rejser ud med en halv aborigin, halvt hvid og 100% kok for at forstå, smage på og opleve Australien.
Foredraget er dog også meget mere end outback’en, det er også kysten, regnskoven, cykling, krokodiller og vandfald.

Kontakt Nikolaj Wessel Witte på 60731136

book foredrag om Australien og kulturen

I Nikolaj Wessel Wittes foredrag om Australien giver han bud på fantastiske oplevelser på land, til vands og i luften for at tilhørerne kan få Australien helt ind under huden. At sove på de 1000-stjerners hotel eller smage kænguru eller vågne til ørnenes skrig eller se de mægtige djævlerokker eller flyve i varmluftsballon eller lære om det spiselige i ørknen ….

Helle
Helle @FOF kursus
Læs mere
Hold da helt op. Det hele blev så utroligt levende. Nikolaj er en virkeligt god fortæller der gør historierne meget levende.
Lars
Lars@Brandbjerg Højskole
Læs mere
Det er så spændende at høre hvordan din tilgang til familie og jeres børn er meget inkluderende og lyttende. Det lyder som det helt rigtige at vise jeres børn verden. Tak for en spændende formiddag.
Louise
Louise@FOF Aalborg
Læs mere
Nikolaj Wessel Witte fortæller med meget stor entusiasme og indlevelse. Nikolaj har altid en god historie og fortæller den med humor og et glimt i øjet.
Kvinde i 50'erne
Kvinde i 50'erne@Tilhører på bibliotek
Læs mere
Hold da helt op. Det hele blev så utroligt levende. Nikolaj er en virkeligt god fortæller der gør historierne meget levende.
Lisbeth
Lisbeth@foredragsarrangør
Læs mere
Nikolaj var en meget inspirerende foredragsholder – meget god til at ‘indfange’ tilhørerne.
Tilhører
Tilhører@FOF
Læs mere
“Nikolaj kombinerer en meget stor viden med en levende fortællerevne. Jeg var helt fanget.
Marianne
Marianne@foredragsarrangør
Læs mere
Nikolaj var en inspirerende og engageret foredragsholder. Vi kommer helt sikkert til at booke ham igen.
Mand i 60'erne
Mand i 60'erne@Tilhører hos FOF
Læs mere
Nikolaj kombinerer en meget stor viden med en levende fortællerevne. Jeg var helt fanget.
Tidligere
Næste

Se også foredraget om Australien online

Foredrag om rejser og verden

Vi du se foredrag om Australien og Outback’en…online?
Altså har du ikke mulighed for, tid til eller lyst til at komme til et fysisk foredrag? Så har Nikolaj Wessel Witte nu gjort det spændende og unikke foredrag om Australien tilgængelige online.

  • Se det hvor du vil
  • Se det når du vil
  • Se det så mange gange du ønsker
  • Også med mulighed for spørgsmål
Nikolaj Wessel Witte - foredragsholder

Professionel foredragsholder

Nikolaj Wessel Witte har over 20 års erfaring som foredragsholder. Han har holdt over 700 foredrag, har holdt foredrag i hvert et hjørne af Danmark og for alle forsamlingsstørrelser – fra 5 til 500 spændte tilhørere.

Nikolaj har rejst over det meste af verden, besøgt samtlige beboede kontinenter og skriver også om rejser på Facebook, som far i Globetrotterfamilien.
Som rejsende er Nikolaj fascineret af mennesker, mødet med fremmede kulturer og ikke mindst at sætte sit eget liv i et andet lys.
“Gennem rejser bliver man klogere på sig selv, ” siger Nikolaj Wessel Witte.

Kontakt Nikolaj Wessel

Mobil: 60731136
Mail : nikolajwitte @ gmail.com
Facebook : Nikolaj Witte – foredragsholder, eventyrer og far i Globetrotterfamilien