Bali - gudernes ø

Book foredrag om Bali med Nikolaj Wessel Witte. Nikolaj har rigtig meget erfaring med at rejse på Bali og deler gerne sin viden både om de mest berømte steder og alle de ukendte perler. Bali kaldes af mange kærligt for gudernes ø – og meget få steder i verden lever der så mange guder på så lidt plads. Både lokale og besøgende føler en særlig stemning og kultur på Bali. For Bali er så meget mere end de skønne strande.

Foredrag om Bali i Indonesien

Bali er for mange noget helt særligt. Bare navnet; Bali. Det får folk til at drømme. Det er strandene, det er kulturen, det er templerne, det er vulkaner og bjerge, det er maden, det er yoga, det er afslapning og wellness, det er paradis. Men er Bali alt det? Eller er det mere til? Nikolaj Wessel Witte tager i foredraget tilhørerne med til de berømte steder og de ukendte steder, fortæller om hvor og hvornår Bali er perfekt.

Book et foredrag om Bali så du kan høre om drømme og virkelighed passer sammen. Hvad end du bare drømmer eller planlægger din rejse til Bali, så hjælper Nikolaj Wessel Witte dig.
Hvilke strande er bedst til fester? Hvilke er bedst til familier? Hvilke templer er bedst? Hvordan er naturen på Bali? Og hvad skal man spise?
Der er så mange spørgsmål og Nikolaj fortæller inspirerende og med bund i alle sine egne rejser til øen.
Man skal ikke tage fejl, Bali er ikke et postkort, men på alle måder en levende ø, hvor balineserne er overalt. Så Bali er bestemt et kulturelt møde på alle de intense måder.

Kontakt Nikolaj Wessel Witte på 60731136

book foredrag om Bali og balinesiske guder

I Nikolaj Wessel Wittes foredrag om Bali skal vi både til stranden, til kremation, smage maden, gå i rismarkerne, bade i poolen, tage til ceremoni, opleve dragedans, men også høre hvad der findes omkring Bali. For med et par dage ekstra er der udflugter der vil give ekstra bonus på din rejse til Bali.

Helle
Helle @FOF kursus
Læs mere
Hold da helt op. Det hele blev så utroligt levende. Nikolaj er en virkeligt god fortæller der gør historierne meget levende.
Lars
Lars@Brandbjerg Højskole
Læs mere
Det er så spændende at høre hvordan din tilgang til familie og jeres børn er meget inkluderende og lyttende. Det lyder som det helt rigtige at vise jeres børn verden. Tak for en spændende formiddag.
Louise
Louise@FOF Aalborg
Læs mere
Nikolaj Wessel Witte fortæller med meget stor entusiasme og indlevelse. Nikolaj har altid en god historie og fortæller den med humor og et glimt i øjet.
Kvinde i 50'erne
Kvinde i 50'erne@Tilhører på bibliotek
Læs mere
Hold da helt op. Det hele blev så utroligt levende. Nikolaj er en virkeligt god fortæller der gør historierne meget levende.
Lisbeth
Lisbeth@foredragsarrangør
Læs mere
Nikolaj var en meget inspirerende foredragsholder – meget god til at ‘indfange’ tilhørerne.
Tilhører
Tilhører@FOF
Læs mere
“Nikolaj kombinerer en meget stor viden med en levende fortællerevne. Jeg var helt fanget.
Marianne
Marianne@foredragsarrangør
Læs mere
Nikolaj var en inspirerende og engageret foredragsholder. Vi kommer helt sikkert til at booke ham igen.
Mand i 60'erne
Mand i 60'erne@Tilhører hos FOF
Læs mere
Nikolaj kombinerer en meget stor viden med en levende fortællerevne. Jeg var helt fanget.
Tidligere
Næste

Se også foredraget om Bali online

Foredrag om rejser og verden

Vi du se foredrag om Bali og gudernes ø…online?
Altså har du ikke mulighed for, tid til eller lyst til at komme til et fysisk foredrag? Så har Nikolaj Wessel Witte nu gjort det inspirerende og informative foredrag tilgængelige online.

  • Se det hvor du vil
  • Se det når du vil
  • Se det så mange gange du ønsker
  • Også med mulighed for spørgsmål
Nikolaj Wessel Witte - foredragsholder

Professionel foredragsholder

Nikolaj Wessel Witte har over 20 års erfaring som foredragsholder. Han har holdt over 700 foredrag, har holdt foredrag i hvert et hjørne af Danmark og for alle forsamlingsstørrelser – fra 5 til 500 spændte tilhørere.

Nikolaj har rejst over det meste af verden, besøgt samtlige beboede kontinenter og skriver også om rejser på Facebook, som far i Globetrotterfamilien.
Som rejsende er Nikolaj fascineret af mennesker, mødet med fremmede kulturer og ikke mindst at sætte sit eget liv i et andet lys.
“Gennem rejser bliver man klogere på sig selv, ” siger Nikolaj Wessel Witte.

Kontakt Nikolaj Wessel

Mobil: 60731136
Mail : nikolajwitte @ gmail.com
Facebook : Nikolaj Witte – foredragsholder, eventyrer og far i Globetrotterfamilien