Brasilien - skønhed i natur og kultur

Book og bestil foredrag med foredragsholder Nikolaj Wessel Witte om spændende eventyr i Brasilien. Brasilien er ikke blot Sydamerikas største land, det er et land fyldt med nogle af de mest fantastiske oplevelser i verden. Fra de berømte strande i Rio de Janeiro som Ipanema og Copacabana til Kristus-statuen og Sukkertoppen. Brasilien er også storslået natur og enestående kultur.

Foredrag om Brasilien i Sydamerika

Brasilien fascinerer rejsende og udover det mest berømte, i Rio de Janeiro, så er der et helt land at udforske. Nikolaj Wessel Witte tager i foredraget alle tilhørerne med op i helikopter over Iguazu Vandfaldene, i bådende ned og mærke vandfaldet og ud i junglen til de eksotiske fugle.

Hvis du booker foredraget om Brasilien får du landet og eventyret helt ind under huden. Fra storbyen til landsbyen, men endnu mere storslået ud på safari i Pantanal, der er et helt unikt vådeområde, som for den der elsker at se vilde dyr, overgår næsten alt andet.
Nikolaj mødte caiman’er, myreslugere, bæltedyr, araer, piratfisk og meget mere.
Flere steder i Brasilien er naturen helt anderledes og enestående smuk – både med vandfald, blå søer, snorkling i krystalklare floder og dyb jungle så grøn og frodig.
Kulturelt har Brasilien meget at byde på med smukke kirker, spændende kvarterer og en række af byer der er værd at besøge.

Kontakt Nikolaj Wessel Witte på 60731136

book foredrag om Brasilien for rejsende

Nikolaj Wessel Wittes foredrag om Brasilien er en blanding af smukke billeder og filmklip, selvfølgelig kombineret med fortællinger fra egen rejse og viden om Brasilien. Book et foredrag om Brasilien og få smag for Sydamerika.

Helle
Helle @FOF kursus
Læs mere
Hold da helt op. Det hele blev så utroligt levende. Nikolaj er en virkeligt god fortæller der gør historierne meget levende.
Lars
Lars@Brandbjerg Højskole
Læs mere
Det er så spændende at høre hvordan din tilgang til familie og jeres børn er meget inkluderende og lyttende. Det lyder som det helt rigtige at vise jeres børn verden. Tak for en spændende formiddag.
Louise
Louise@FOF Aalborg
Læs mere
Nikolaj Wessel Witte fortæller med meget stor entusiasme og indlevelse. Nikolaj har altid en god historie og fortæller den med humor og et glimt i øjet.
Kvinde i 50'erne
Kvinde i 50'erne@Tilhører på bibliotek
Læs mere
Hold da helt op. Det hele blev så utroligt levende. Nikolaj er en virkeligt god fortæller der gør historierne meget levende.
Lisbeth
Lisbeth@foredragsarrangør
Læs mere
Nikolaj var en meget inspirerende foredragsholder – meget god til at ‘indfange’ tilhørerne.
Tilhører
Tilhører@FOF
Læs mere
“Nikolaj kombinerer en meget stor viden med en levende fortællerevne. Jeg var helt fanget.
Marianne
Marianne@foredragsarrangør
Læs mere
Nikolaj var en inspirerende og engageret foredragsholder. Vi kommer helt sikkert til at booke ham igen.
Mand i 60'erne
Mand i 60'erne@Tilhører hos FOF
Læs mere
Nikolaj kombinerer en meget stor viden med en levende fortællerevne. Jeg var helt fanget.
Tidligere
Næste

Se også foredraget om Brasilien online

Foredrag om rejser og verden

Vi du se foredrag om Brasilien, vandfald, storby, salsa, jungle og vilde dyr…online?
Altså har du ikke mulighed for, tid til eller lyst til at komme til et fysisk foredrag? Så har Nikolaj Wessel Witte nu gjort det spændende rejseforedrag med mange smukke steder tilgængelige online.

  • Se det hvor du vil
  • Se det når du vil
  • Se det så mange gange du ønsker
  • Også med mulighed for spørgsmål
Nikolaj Wessel Witte - foredragsholder

Professionel foredragsholder

Nikolaj Wessel Witte har over 20 års erfaring som foredragsholder. Han har holdt over 700 foredrag, har holdt foredrag i hvert et hjørne af Danmark og for alle forsamlingsstørrelser – fra 5 til 500 spændte tilhørere.

Nikolaj har rejst over det meste af verden, besøgt samtlige beboede kontinenter og skriver også om rejser på Facebook, som far i Globetrotterfamilien.
Som rejsende er Nikolaj fascineret af mennesker, mødet med fremmede kulturer og ikke mindst at sætte sit eget liv i et andet lys.
“Gennem rejser bliver man klogere på sig selv, ” siger Nikolaj Wessel Witte.

Kontakt Nikolaj Wessel

Mobil: 60731136
Mail : nikolajwitte @ gmail.com
Facebook : Nikolaj Witte – foredragsholder, eventyrer og far i Globetrotterfamilien