Canada i autocamper

Du kan booke Nikolaj Wessel Witte til at holde foredrag om Canada i autocamper. Det er historien om og fortællinger fra smukke Canada. Tilhørerne får en blanding af rejseoplevelser og gode råd når Nikolaj viser billeder og fortæller.
Canada opleves bedst i autocamper, for så har du den smukke natur dag og nat. I en autocamper kan maden laves inde i køkkenet, ude på bålet eller man kan smutte forbi en restaurant.
At rejse i Canada med autocamper er perfekt for modne par, unge familier, to-fire venner eller pensionister der vil nyde livet.

Foredrag om autocamper gennem Canada

Canada er både et stort og et meget smukt land. Særligt dominerer bjergene ude i naturen, det er Rocky Mountains som strækker sig ned gennem den vestlige side af landet.
I bjergene er der turkise bjergsøer, gletsjere og masser af vilde dyr. Det er bestemt ikke unormalt at se både brune bjørne, grizzlybjørne og alverdens store hjorte.

Book et foredrag om Canada og tag med ud i autocamper. Det er måske bjergene og naturen som sælger på billeder og der er bare så gudesmukt. Men det er ligeså meget hyggen ved bålet om aftnen, leg langs floderne og oplevelsen af den storslåede stilhed som brænder sig fast.
Det er også mødet med canadierne som venligt hjælper, tager imod og altid er klar på snak.
I foredraget skal vi fra Banff, Icefields Parkway, Jasper og helt ud til Vancouver og Vancouver Island. Vi skal også tilbage gennem skovene og op i bjrgene efter at have besøgt First Nation – de oprindelige folk i Canada.

Kontakt Nikolaj Wessel Witte på 60731136

book foredrag om Canada og naturen

I foredraget om Canada fortæller Nikolaj også gerne om hvilke overvejelser du skal gøre inden din egen rejse, hvordan er det at køre en autocamper, hvor er de bedste steder og hvordan gør du med camping. I dette foredrag kan du få både inspiration, fascination og gode råd til selv at rejse ud. Derfor er Canada i autocamper perfekt for både lænestolsrejsende og globetrottere.

Helle
Helle @FOF kursus
Læs mere
Hold da helt op. Det hele blev så utroligt levende. Nikolaj er en virkeligt god fortæller der gør historierne meget levende.
Lars
Lars@Brandbjerg Højskole
Læs mere
Det er så spændende at høre hvordan din tilgang til familie og jeres børn er meget inkluderende og lyttende. Det lyder som det helt rigtige at vise jeres børn verden. Tak for en spændende formiddag.
Louise
Louise@FOF Aalborg
Læs mere
Nikolaj Wessel Witte fortæller med meget stor entusiasme og indlevelse. Nikolaj har altid en god historie og fortæller den med humor og et glimt i øjet.
Kvinde i 50'erne
Kvinde i 50'erne@Tilhører på bibliotek
Læs mere
Hold da helt op. Det hele blev så utroligt levende. Nikolaj er en virkeligt god fortæller der gør historierne meget levende.
Lisbeth
Lisbeth@foredragsarrangør
Læs mere
Nikolaj var en meget inspirerende foredragsholder – meget god til at ‘indfange’ tilhørerne.
Tilhører
Tilhører@FOF
Læs mere
“Nikolaj kombinerer en meget stor viden med en levende fortællerevne. Jeg var helt fanget.
Marianne
Marianne@foredragsarrangør
Læs mere
Nikolaj var en inspirerende og engageret foredragsholder. Vi kommer helt sikkert til at booke ham igen.
Mand i 60'erne
Mand i 60'erne@Tilhører hos FOF
Læs mere
Nikolaj kombinerer en meget stor viden med en levende fortællerevne. Jeg var helt fanget.
Tidligere
Næste

Se også foredraget om Canada i autocamper online

Foredrag om rejser og verden

Vi du se foredrag om Canada med storslået natur oplevet i autocamper…online?
Altså har du ikke mulighed for, tid til eller lyst til at komme til et fysisk foredrag? Så har Nikolaj Wessel Witte nu gjort sin ekspertise og glæde ved Canada tilgængelig online.

  • Se det hvor du vil
  • Se det når du vil
  • Se det så mange gange du ønsker
  • Også med mulighed for spørgsmål
Nikolaj Wessel Witte - foredragsholder

Professionel foredragsholder

Nikolaj Wessel Witte har over 20 års erfaring som foredragsholder. Han har holdt over 700 foredrag, har holdt foredrag i hvert et hjørne af Danmark og for alle forsamlingsstørrelser – fra 5 til 500 spændte tilhørere.

Nikolaj har rejst over det meste af verden, besøgt samtlige beboede kontinenter og skriver også om rejser på Facebook, som far i Globetrotterfamilien.
Som rejsende er Nikolaj fascineret af mennesker, mødet med fremmede kulturer og ikke mindst at sætte sit eget liv i et andet lys.
“Gennem rejser bliver man klogere på sig selv, ” siger Nikolaj Wessel Witte.

Kontakt Nikolaj Wessel

Mobil: 60731136
Mail : nikolajwitte @ gmail.com
Facebook : Nikolaj Witte – foredragsholder, eventyrer og far i Globetrotterfamilien