Cykling med masaier

Book Nikolaj Wessel Wittes eventyrlige foredrag om at cykle med masaier gennem Kenya.  Kenya og Afrika er berømt for safari og for kulturelle rejser med besøg hos masaierne.
Nikolaj valgte at kombinere det bedste af flere verdner og cykle ud på safari sammen med masaierne, for at forstå masaiernes kultur og se nogle af de smukkeste, vilde dyr. Det var også en lærdom om at tænde ild uden lighter, gå på jagt på savanen, medicinske planter som bruges traditionelt, drengenes lejr hvor de bliver til mænd og meget mere.

Foredrag om safari, masaier og cykling

Masaier går, vandrer og er semi-nomader – men disse masaier som Nikolaj Wessel Witte mødte, de cyklede. De kendte alt til naturen og det lokale område. Fra cyklerne kunne de spotte når der var vilde elefanter i krattet – hvilket selv kriger-masaier har respekt for. De kunne udpege og identificere hyænernes hvide afføring, pga den høje mængde knuste knogler. De holdte vagt i ildens skær om natten, for at skræmme løverne væk. Med bue og pil sikrede de at cykleturen over Kenyas savanne var sikker.

Book et foredrag om at cykle ud på savannen med Afrikas måske mest stolte krigere, masaierne.
Hør hvad man snakker med masaiernes top-kriger om, mens man cykler derudaf. Hør om det passer at unge masai-krigere leger tagfat med elefanter og skal bestå en prøve om at slå en løve ihjel med spyd.
Hør også om medicinske planter i naturen og tandbørster lavet af en gren. Masaierne er så meget mere end krigere, men de er krigere både i fortiden og nu.

Kontakt Nikolaj Wessel Witte på 60731136

book foredrag om safari-cykeltur i Kenya

I Nikolaj Wessel Wittes foredrag om cykling med masaier giver både det kulturelle og naturen, det bedste fra Kenya. Med de vilde dyr og en unik stamme som er kendt i hele verden; Masaierne.

Helle
Helle @FOF kursus
Læs mere
Hold da helt op. Det hele blev så utroligt levende. Nikolaj er en virkeligt god fortæller der gør historierne meget levende.
Lars
Lars@Brandbjerg Højskole
Læs mere
Det er så spændende at høre hvordan din tilgang til familie og jeres børn er meget inkluderende og lyttende. Det lyder som det helt rigtige at vise jeres børn verden. Tak for en spændende formiddag.
Louise
Louise@FOF Aalborg
Læs mere
Nikolaj Wessel Witte fortæller med meget stor entusiasme og indlevelse. Nikolaj har altid en god historie og fortæller den med humor og et glimt i øjet.
Kvinde i 50'erne
Kvinde i 50'erne@Tilhører på bibliotek
Læs mere
Hold da helt op. Det hele blev så utroligt levende. Nikolaj er en virkeligt god fortæller der gør historierne meget levende.
Lisbeth
Lisbeth@foredragsarrangør
Læs mere
Nikolaj var en meget inspirerende foredragsholder – meget god til at ‘indfange’ tilhørerne.
Tilhører
Tilhører@FOF
Læs mere
“Nikolaj kombinerer en meget stor viden med en levende fortællerevne. Jeg var helt fanget.
Marianne
Marianne@foredragsarrangør
Læs mere
Nikolaj var en inspirerende og engageret foredragsholder. Vi kommer helt sikkert til at booke ham igen.
Mand i 60'erne
Mand i 60'erne@Tilhører hos FOF
Læs mere
Nikolaj kombinerer en meget stor viden med en levende fortællerevne. Jeg var helt fanget.
Tidligere
Næste

Se også foredraget om cykling med masaier online

Foredrag om rejser og verden

Vi du se foredrag om cykling med masaier i Kenya…online?
Altså har du ikke mulighed for, tid til eller lyst til at komme til et fysisk foredrag? Så har Nikolaj Wessel Witte nu gjort det fascinerende rejseforedrag om at cykle ud på savannen med masaierne tilgængeligt online.

  • Se det hvor du vil
  • Se det når du vil
  • Se det så mange gange du ønsker
  • Også med mulighed for spørgsmål
Nikolaj Wessel Witte - foredragsholder

Professionel foredragsholder

Nikolaj Wessel Witte har over 20 års erfaring som foredragsholder. Han har holdt over 700 foredrag, har holdt foredrag i hvert et hjørne af Danmark og for alle forsamlingsstørrelser – fra 5 til 500 spændte tilhørere.

Nikolaj har rejst over det meste af verden, besøgt samtlige beboede kontinenter og skriver også om rejser på Facebook, som far i Globetrotterfamilien.
Som rejsende er Nikolaj fascineret af mennesker, mødet med fremmede kulturer og ikke mindst at sætte sit eget liv i et andet lys.
“Gennem rejser bliver man klogere på sig selv, ” siger Nikolaj Wessel Witte.

Kontakt Nikolaj Wessel

Mobil: 60731136
Mail : nikolajwitte @ gmail.com
Facebook : Nikolaj Witte – foredragsholder, eventyrer og far i Globetrotterfamilien