Film og foredrag om Hurtigruten

Bestil og book Nikolaj Wessel Wittes film-foredrag om Hurtigruten og Norges smukke kyst. Det er om det mægtigste og nordligste Norge, helt mod nord og helt mod øst, hvor Norge møder Rusland. Det er turen til Nordkap og ud mellem bjergene. Hvor renerne og samerne lever.

Foredrag om Hurtigruten -skønhed til søs

Først ser vi en film, filmet, produceret og skabt af Nikolaj Wessel Witte. I filmen er der alt fra storslåede udsigter, bjerge, sne og is, god mad ombord, besøg i kahytten, historien om Hurtigruten og så meget mere. Med andre ord tager vi hele rejsen sammen i film, lyde, bevægelser og følelser. Derefter fortæller Nikolaj om baggrunden, hans personlige rejse og mere om Norge.

Book et foredrag Hurtigruten så får du både en meget smuk film og et spændende foredrag, med plads til svar og spørgsmål.
Du kommer næsten selv med når havørnen fanger en fisk, kun en meter over kameraet, eller når renerne går forbi og når midnatssolen danser, mens gæsterne danser i salonen.
Du kommer også med til Norges nationaldag med musik og optog – højt mod nord.
En kombination af film og foredrag giver dig det bedste fra to verdner.
Nikolaj fortæller gladeligt om bare lidt af alt det andet smukke – og hvordan det var at rejse med Verdens Smukkeste Sørejse.

Kontakt Nikolaj Wessel Witte på 60731136

book film og foredrag om Hurtigruten

Norge er i sig selv så ufattelig smuk – og Hurtigriten sejler ned langs det smukkeste af Norge. Det er som en drøm leveret og serveret lige foran den rejsende. Et evigt skiftende landskab, der forstår at holde alle fængslet og stirrende på naturen.

Helle
Helle @FOF kursus
Læs mere
Hold da helt op. Det hele blev så utroligt levende. Nikolaj er en virkeligt god fortæller der gør historierne meget levende.
Lars
Lars@Brandbjerg Højskole
Læs mere
Det er så spændende at høre hvordan din tilgang til familie og jeres børn er meget inkluderende og lyttende. Det lyder som det helt rigtige at vise jeres børn verden. Tak for en spændende formiddag.
Louise
Louise@FOF Aalborg
Læs mere
Nikolaj Wessel Witte fortæller med meget stor entusiasme og indlevelse. Nikolaj har altid en god historie og fortæller den med humor og et glimt i øjet.
Kvinde i 50'erne
Kvinde i 50'erne@Tilhører på bibliotek
Læs mere
Hold da helt op. Det hele blev så utroligt levende. Nikolaj er en virkeligt god fortæller der gør historierne meget levende.
Lisbeth
Lisbeth@foredragsarrangør
Læs mere
Nikolaj var en meget inspirerende foredragsholder – meget god til at ‘indfange’ tilhørerne.
Tilhører
Tilhører@FOF
Læs mere
“Nikolaj kombinerer en meget stor viden med en levende fortællerevne. Jeg var helt fanget.
Marianne
Marianne@foredragsarrangør
Læs mere
Nikolaj var en inspirerende og engageret foredragsholder. Vi kommer helt sikkert til at booke ham igen.
Mand i 60'erne
Mand i 60'erne@Tilhører hos FOF
Læs mere
Nikolaj kombinerer en meget stor viden med en levende fortællerevne. Jeg var helt fanget.
Tidligere
Næste

Se også filmen om Hurtigruten i Norge online

Foredrag om rejser og verden

Vi du se filmen og Hurtigruten – Verdens Smukkeste Sørejse…online?
Altså har du ikke mulighed for, tid til eller lyst til at komme til et fysisk foredrag? Så har Nikolaj Wessel Witte nu gjort hele filmen tilgængelig online.

  • Se det hvor du vil
  • Se det når du vil
  • Se det så mange gange du ønsker
  • Også med mulighed for spørgsmål
Nikolaj Wessel Witte - foredragsholder

Professionel foredragsholder

Nikolaj Wessel Witte har over 20 års erfaring som foredragsholder. Han har holdt over 700 foredrag, har holdt foredrag i hvert et hjørne af Danmark og for alle forsamlingsstørrelser – fra 5 til 500 spændte tilhørere.

Nikolaj har rejst over det meste af verden, besøgt samtlige beboede kontinenter og skriver også om rejser på Facebook, som far i Globetrotterfamilien.
Som rejsende er Nikolaj fascineret af mennesker, mødet med fremmede kulturer og ikke mindst at sætte sit eget liv i et andet lys.
“Gennem rejser bliver man klogere på sig selv, ” siger Nikolaj Wessel Witte.

Kontakt Nikolaj Wessel

Mobil: 60731136
Mail : nikolajwitte @ gmail.com
Facebook : Nikolaj Witte – foredragsholder, eventyrer og far i Globetrotterfamilien