Kina - Riget i Midten

Bestil og book et foredrag, af Nikolaj Wessel Witte, om Kina. Kina er et umådeligt stort rige, så stort at ingen rejsende kan se og opleve alt. Alligevel har Nikolaj gjort gode forsøg på at få alt med og Nikolaj har rejst i Kina i over seks måneder, været rejseleder i Kina og skrevet speciale om kinesisk filosofi.

Foredrag om Kina og kinesisk kultur

Kina er verdens mest folkerige land og der er rig mulighed for at falde i snak med kineserne. Der er stor forskel på mennesker og kulturer fra nord til syd, fra øst til vest. Kinas befolkning består af mange kulturer selvom han-kulturen forener de fleste kinesere. Kinesisk kultur er filosofisk og religiøst daoisme, buddhisme og konfucianisme, men det er også dybere med forfædre-dyrkelse og traditioner som er tusinder af år gamle.

Book et foredrag om Kina og bliv meget klogere inden din rejse. I foredraget om Kina skal vi forbi Den Forbudte By, Den Kinesiske Mur, Terrakottakrigerne og andre klassikere men vi skal også ud og sejle på floderne, vi skal ud i parkerne, ud og spise og vi skal snakke med kineserne.
Kina er overvældene i én mundfuld, alligevel skal vi have det bedste og det vildeste med i dette foredrag, hvor Nikolaj Wessel Witte giver ekspertens bud på hvad Kina har at byde på ,både af historie, kultur, natur og seværdigheder.

Kontakt Nikolaj Wessel Witte på 60731136

book foredrag om Kina og kineserne

I foredraget om Kina skal vi også bag om forsiden, vi skal forstå den kinesiske historie, for det er gennem historien at vi kan forstå nutidens Kina. Kina ser sig selv på en central plads i verden og gennem foredraget skal vi forstå hvorfor og hvordan. Vi skal se det nye og det gamle, det traditionelle og det moderne.

Helle
Helle @FOF kursus
Læs mere
Hold da helt op. Det hele blev så utroligt levende. Nikolaj er en virkeligt god fortæller der gør historierne meget levende.
Lars
Lars@Brandbjerg Højskole
Læs mere
Det er så spændende at høre hvordan din tilgang til familie og jeres børn er meget inkluderende og lyttende. Det lyder som det helt rigtige at vise jeres børn verden. Tak for en spændende formiddag.
Louise
Louise@FOF Aalborg
Læs mere
Nikolaj Wessel Witte fortæller med meget stor entusiasme og indlevelse. Nikolaj har altid en god historie og fortæller den med humor og et glimt i øjet.
Kvinde i 50'erne
Kvinde i 50'erne@Tilhører på bibliotek
Læs mere
Hold da helt op. Det hele blev så utroligt levende. Nikolaj er en virkeligt god fortæller der gør historierne meget levende.
Lisbeth
Lisbeth@foredragsarrangør
Læs mere
Nikolaj var en meget inspirerende foredragsholder – meget god til at ‘indfange’ tilhørerne.
Tilhører
Tilhører@FOF
Læs mere
“Nikolaj kombinerer en meget stor viden med en levende fortællerevne. Jeg var helt fanget.
Marianne
Marianne@foredragsarrangør
Læs mere
Nikolaj var en inspirerende og engageret foredragsholder. Vi kommer helt sikkert til at booke ham igen.
Mand i 60'erne
Mand i 60'erne@Tilhører hos FOF
Læs mere
Nikolaj kombinerer en meget stor viden med en levende fortællerevne. Jeg var helt fanget.
Tidligere
Næste

Se også foredraget om Kina og Rget i Midten online

Foredrag om rejser og verden

Vi du se foredrag om Kina med kulturelle perler og naturlige vidundere…online?
Altså har du ikke mulighed for, tid til eller lyst til at komme til et fysisk foredrag? Så har Nikolaj Wessel Witte nu gjort sin ekspertise og glæde ved Kina tilgængelig online.

  • Se det hvor du vil
  • Se det når du vil
  • Se det så mange gange du ønsker
  • Også med mulighed for spørgsmål
Nikolaj Wessel Witte - foredragsholder

Professionel foredragsholder

Nikolaj Wessel Witte har over 20 års erfaring som foredragsholder. Han har holdt over 700 foredrag, har holdt foredrag i hvert et hjørne af Danmark og for alle forsamlingsstørrelser – fra 5 til 500 spændte tilhørere.

Nikolaj har rejst over det meste af verden, besøgt samtlige beboede kontinenter og skriver også om rejser på Facebook, som far i Globetrotterfamilien.
Som rejsende er Nikolaj fascineret af mennesker, mødet med fremmede kulturer og ikke mindst at sætte sit eget liv i et andet lys.
“Gennem rejser bliver man klogere på sig selv, ” siger Nikolaj Wessel Witte.

Kontakt Nikolaj Wessel

Mobil: 60731136
Mail : nikolajwitte @ gmail.com
Facebook : Nikolaj Witte – foredragsholder, eventyrer og far i Globetrotterfamilien