La Ruta Maya - Mexico og Guatemala

Her kan du booke Nikolaj Wessel Witte og bestille hans foredrag om Mexico og Guatemala og følge med på La Ruta Maya. En rejse gennem Mellemamerika, med fokus på aztekerne, mayaerne og de andre oprindelige folk i Mexico, Guatemala, Honduras, Belize og resten af Mellemamerika. Men også med det moderne og nutidige hvor smukke kirker og charmerende byer dominerer.

Foredrag om mayaernes mellemamerika

Oplev byer som Mexico City og Oaxaca, der er charmerende på hver sin måde, kom med ud til de gamle ruiner, som selv aztekerne blev forundrede over. Videre mod junglen til Palenque og Tikal eller den skjulte særlige skat, Bonampak med de malede lofter.

Book et foredrag om Mexico og Guatemala, om mayaer, templer, ruiner, mad, markeder og så meget mere.
Mellemamerika er fantastisk at rejse i og udover gamle kulturer, så er der på alle måder levende og nuværende kulturer, både efterkommere efter mayaerne men også nye der opstår.
Nikolaj Wessel Witte tager tilhørerne med til ceremonier og ind i kirker, med ud på vulkaner og sejler på søerne, med til zocalo og med på marked.

Kontakt Nikolaj Wessel Witte på 60731136

book foredrag om Mellemamerika

I Nikolaj Wessel Wittes foredrag om Mexico, Guatemala, Honduras, Belize og Mellemamerika får du virkelig meget kultur, historier og oplevelser fra flere rejser. Det er lande der indbyder til at man kommer igen og igen.

Helle
Helle @FOF kursus
Læs mere
Hold da helt op. Det hele blev så utroligt levende. Nikolaj er en virkeligt god fortæller der gør historierne meget levende.
Lars
Lars@Brandbjerg Højskole
Læs mere
Det er så spændende at høre hvordan din tilgang til familie og jeres børn er meget inkluderende og lyttende. Det lyder som det helt rigtige at vise jeres børn verden. Tak for en spændende formiddag.
Louise
Louise@FOF Aalborg
Læs mere
Nikolaj Wessel Witte fortæller med meget stor entusiasme og indlevelse. Nikolaj har altid en god historie og fortæller den med humor og et glimt i øjet.
Kvinde i 50'erne
Kvinde i 50'erne@Tilhører på bibliotek
Læs mere
Hold da helt op. Det hele blev så utroligt levende. Nikolaj er en virkeligt god fortæller der gør historierne meget levende.
Lisbeth
Lisbeth@foredragsarrangør
Læs mere
Nikolaj var en meget inspirerende foredragsholder – meget god til at ‘indfange’ tilhørerne.
Tilhører
Tilhører@FOF
Læs mere
“Nikolaj kombinerer en meget stor viden med en levende fortællerevne. Jeg var helt fanget.
Marianne
Marianne@foredragsarrangør
Læs mere
Nikolaj var en inspirerende og engageret foredragsholder. Vi kommer helt sikkert til at booke ham igen.
Mand i 60'erne
Mand i 60'erne@Tilhører hos FOF
Læs mere
Nikolaj kombinerer en meget stor viden med en levende fortællerevne. Jeg var helt fanget.
Tidligere
Næste

Se også foredraget om Mexico og Guatemala online

Foredrag om rejser og verden

Vi du se foredrag om mayaerne i Mexico og Guatemala…online?
Altså har du ikke mulighed for, tid til eller lyst til at komme til et fysisk foredrag? Så har Nikolaj Wessel Witte nu gjort det spændende rejseforedrag om Mexico og Guatemala tilgængeligt online.

  • Se det hvor du vil
  • Se det når du vil
  • Se det så mange gange du ønsker
  • Også med mulighed for spørgsmål
Nikolaj Wessel Witte - foredragsholder

Professionel foredragsholder

Nikolaj Wessel Witte har over 20 års erfaring som foredragsholder. Han har holdt over 700 foredrag, har holdt foredrag i hvert et hjørne af Danmark og for alle forsamlingsstørrelser – fra 5 til 500 spændte tilhørere.

Nikolaj har rejst over det meste af verden, besøgt samtlige beboede kontinenter og skriver også om rejser på Facebook, som far i Globetrotterfamilien.
Som rejsende er Nikolaj fascineret af mennesker, mødet med fremmede kulturer og ikke mindst at sætte sit eget liv i et andet lys.
“Gennem rejser bliver man klogere på sig selv, ” siger Nikolaj Wessel Witte.

Kontakt Nikolaj Wessel

Mobil: 60731136
Mail : nikolajwitte @ gmail.com
Facebook : Nikolaj Witte – foredragsholder, eventyrer og far i Globetrotterfamilien