livet som fuldtidsrejsende familie

Bestil Nikolaj Wessel Witte og book foredraget om livet som fuldtidsrejsende familie. Nikolaj fortæller om det er leve noget helt andet, end den danske hverdag, om at vælge eventyret, samværet og nærheden.
Det er et anderledes rejseforedrag hvor du får en forståelse af en familie, som satte sig for at gøre tingene anderledes. Nikolaj og hans hustru besluttede sig for, at børnene skulle se verden som den er, opleve mennesker derude i virkeligheden og selv skabe sig en bevidsthed om globale kulturer.

Foredrag om en fuldtidsrejsende familie

Foredraget er både en rejse i tid, sted, sind og virkelighed. For en beslutning om at være sammen, far, mor og to børn, 24/7 i årevis, den skaber udfordringer, muligheder, sammenhold, konflikter og løsninger, som ingen havde forudset før afrejse. Det er også en rejse i verden som begyndte i Europa, fortsatte i Sydamerika og sluttede i Asien.

Book et foredrag om at rejse med familien gennem Tyskland og Frankrig, som snart blev til Spanien og Portugal, gennem Argentina, Chile og Uruguay til Thailand, Laos, Malaysia og Indonesien.
Det er både historien om storslåede steder, enestående oplevelser og møder vi aldrig glemmer. Det er også fortællingen om hvad man som familie gør, når der er indbrud i campervan’en, der opstår sygdom i paradis eller corona sendte os hjem.
Bestil foredraget og hør om et familieliv levet helt anderledes med dybde og ærlighed.

Kontakt Nikolaj Wessel Witte på 60731136

book foredrag om det evige rejseeventyr

At vælge at rejse fuldtid, med en familie, er ikke oplagt for alle – men drømmen er der for mange. Drømmen om bare at smide tøjlerne og rejse væk. Droppe hverdagen og alarmen om morgnen. Skifte madpakker ud med gademad og spændende gourmet.
Vi lever kun én gang og det skal opleves til fulde. Måske har vi kun en chance for at at vise vores børn den vidunderlige verden vi lever i og det skal udnyttes.
Nikolaj Wessel Witte og familien besluttede sig for at sætte årevis af, til den ultimative rejse og det ultimative eventyr.
Sammen besluttede familien at fortsætte rejsen til evig tid – eller til de ikke elskede det mere.
Book foredrag med den fuldtidsrejsende familie herunder.

Helle
Helle @FOF kursus
Læs mere
Hold da helt op. Det hele blev så utroligt levende. Nikolaj er en virkeligt god fortæller der gør historierne meget levende.
Lars
Lars@Brandbjerg Højskole
Læs mere
Det er så spændende at høre hvordan din tilgang til familie og jeres børn er meget inkluderende og lyttende. Det lyder som det helt rigtige at vise jeres børn verden. Tak for en spændende formiddag.
Louise
Louise@FOF Aalborg
Læs mere
Nikolaj Wessel Witte fortæller med meget stor entusiasme og indlevelse. Nikolaj har altid en god historie og fortæller den med humor og et glimt i øjet.
Kvinde i 50'erne
Kvinde i 50'erne@Tilhører på bibliotek
Læs mere
Hold da helt op. Det hele blev så utroligt levende. Nikolaj er en virkeligt god fortæller der gør historierne meget levende.
Lisbeth
Lisbeth@foredragsarrangør
Læs mere
Nikolaj var en meget inspirerende foredragsholder – meget god til at ‘indfange’ tilhørerne.
Tilhører
Tilhører@FOF
Læs mere
“Nikolaj kombinerer en meget stor viden med en levende fortællerevne. Jeg var helt fanget.
Marianne
Marianne@foredragsarrangør
Læs mere
Nikolaj var en inspirerende og engageret foredragsholder. Vi kommer helt sikkert til at booke ham igen.
Mand i 60'erne
Mand i 60'erne@Tilhører hos FOF
Læs mere
Nikolaj kombinerer en meget stor viden med en levende fortællerevne. Jeg var helt fanget.
Tidligere
Næste

Se også foredraget om livet som fuldtidsrejsende familie online

Foredrag om rejser og verden

Vi du se foredrag om familiens fuldtidsrejse, om at vælge at udleve sine drømme…online? Altså har du ikke mulighed for, tid til eller lyst til at komme til et fysisk foredrag? Så har Nikolaj Wessel Witte nu gjort det dybt fascinerende foredrag i tid, sted, ånd, sjæl og virkelighed, tilgængeligt online.

  • Se det hvor du vil
  • Se det når du vil
  • Se det så mange gange du ønsker
  • Også med mulighed for spørgsmål
Nikolaj Wessel Witte - foredragsholder

Professionel foredragsholder

Nikolaj Wessel Witte har over 20 års erfaring som foredragsholder. Han har holdt over 700 foredrag, har holdt foredrag i hvert et hjørne af Danmark og for alle forsamlingsstørrelser – fra 5 til 500 spændte tilhørere.

Nikolaj har rejst over det meste af verden, besøgt samtlige beboede kontinenter og skriver også om rejser på Facebook, som far i Globetrotterfamilien.
Som rejsende er Nikolaj fascineret af mennesker, mødet med fremmede kulturer og ikke mindst at sætte sit eget liv i et andet lys.
“Gennem rejser bliver man klogere på sig selv, ” siger Nikolaj Wessel Witte.

Kontakt Nikolaj Wessel

Mobil: 60731136
Mail : nikolajwitte @ gmail.com
Facebook : Nikolaj Witte – foredragsholder, eventyrer og far i Globetrotterfamilien