Nepal og uspoleret skønhed

Book Nikolaj Wessel Wittes foredrag om Nepal og det uspolerede Himalaya. Nepal er måske verdens smukkeste land, gammelt kongerige og fyldt med verdens højeste bjerge
Nikolaj fortæller om sine forskellige rejse med helikopter, på gåben, op i bjergene, på jagt efter tigere og ud mellem menneskerne.
Nepal indbyder alle til at vandre ud på de forskellige stier, besøge landsbyerne og se bjergene der, som naturens kæmper, altid tårner sig op over en.

Foredrag om Nepal med bjerge og templer

Nepal er de mægtige bjerge og Nikolaj Wessel Witte viser flere af de smukkeste, men Nepal er også mødet med menneskerne.
I landsbyerne ude i Nepals bjerge kommer meget få besøgende. Til offentlige kremationer er der en intens energi. At snakke med de hellige mænd i templerne er en oplevelse for livet.
Katmandu og hele det sydlige byder også på oplevelser, langt udover det sædvanlige med tigre, levende gudinder og køer i gaderne.

Book et foredrag Nepal og drag mod Himalaya. At klare sig selv i ugevis eller flere måneder kræver styrke og udholdenhed. Når frosten rammer, når sneen falder og ilten er mangelfuld, så lærer man om sig selv.
Bonus er at naturen er så storslået og menneskerne så venlige, som få steder på jorden. Nepal er noget for sig selv, at stå mellem bjergene og se solen funkle i smeltevandsfloden, overgås kun af samtalerne i olielampens skær og mødet med verdens måske eneste levende gudinde.
Nepal er på alle måder unik natur og kultur.

Kontakt Nikolaj Wessel Witte på 60731136

book foredrag om Nepal og rejser i bjergene

I foredraget om Nepal tages de tilhørende med til bjergene ved Anapurna, med helikopter, mod tinderne i microlight, på cykel gennem lavlandet, på vandretur mellem elefanter, næsehorn og tigre, på gåben i ugevis mod Makalu og selvfølgelig på besøg i utallige templer og landsbyer i Katmandu og dalen omkring.

Helle
Helle @FOF kursus
Læs mere
Hold da helt op. Det hele blev så utroligt levende. Nikolaj er en virkeligt god fortæller der gør historierne meget levende.
Lars
Lars@Brandbjerg Højskole
Læs mere
Det er så spændende at høre hvordan din tilgang til familie og jeres børn er meget inkluderende og lyttende. Det lyder som det helt rigtige at vise jeres børn verden. Tak for en spændende formiddag.
Louise
Louise@FOF Aalborg
Læs mere
Nikolaj Wessel Witte fortæller med meget stor entusiasme og indlevelse. Nikolaj har altid en god historie og fortæller den med humor og et glimt i øjet.
Kvinde i 50'erne
Kvinde i 50'erne@Tilhører på bibliotek
Læs mere
Hold da helt op. Det hele blev så utroligt levende. Nikolaj er en virkeligt god fortæller der gør historierne meget levende.
Lisbeth
Lisbeth@foredragsarrangør
Læs mere
Nikolaj var en meget inspirerende foredragsholder – meget god til at ‘indfange’ tilhørerne.
Tilhører
Tilhører@FOF
Læs mere
“Nikolaj kombinerer en meget stor viden med en levende fortællerevne. Jeg var helt fanget.
Marianne
Marianne@foredragsarrangør
Læs mere
Nikolaj var en inspirerende og engageret foredragsholder. Vi kommer helt sikkert til at booke ham igen.
Mand i 60'erne
Mand i 60'erne@Tilhører hos FOF
Læs mere
Nikolaj kombinerer en meget stor viden med en levende fortællerevne. Jeg var helt fanget.
Tidligere
Næste

Se også foredraget om Nepal og det uspolerede Himalaya online

Foredrag om rejser og verden

Vi du se foredrag om Nepal og Himalayas uspolerede skønhed…online?
Altså har du ikke mulighed for, tid til eller lyst til at komme til et fysisk foredrag? Så har Nikolaj Wessel Witte nu gjort det spændende og fascinerende rejseforedrag om vandring i Nepal tilgængeligt online.

  • Se det hvor du vil
  • Se det når du vil
  • Se det så mange gange du ønsker
  • Også med mulighed for spørgsmål
Nikolaj Wessel Witte - foredragsholder

Professionel foredragsholder

Nikolaj Wessel Witte har over 20 års erfaring som foredragsholder. Han har holdt over 700 foredrag, har holdt foredrag i hvert et hjørne af Danmark og for alle forsamlingsstørrelser – fra 5 til 500 spændte tilhørere.

Nikolaj har rejst over det meste af verden, besøgt samtlige beboede kontinenter og skriver også om rejser på Facebook, som far i Globetrotterfamilien.
Som rejsende er Nikolaj fascineret af mennesker, mødet med fremmede kulturer og ikke mindst at sætte sit eget liv i et andet lys.
“Gennem rejser bliver man klogere på sig selv, ” siger Nikolaj Wessel Witte.

Kontakt Nikolaj Wessel

Mobil: 60731136
Mail : nikolajwitte @ gmail.com
Facebook : Nikolaj Witte – foredragsholder, eventyrer og far i Globetrotterfamilien