Tibetekspressen

Book Nikolaj Wessel Wittes foredrag om Tibetekspressen. Toget mellem Beijing og Lhasa kaldes også: Tibet ekspressen, Himmelekspressen, Qinghai-toget, toget mellem Kina og Tibet.
Nikolaj fortæller om sin rejse, som den første dansker med verdens nyeste togeventyr. I toget fra Kina til Tibet kommer man så højt op i bjergene at luften er så tynd, at man skal have kunstig ilt. Toget kører højere op end selve Mount Everest basecamp.
I Tibet bliver det mødet med munke, pilgrimme, unge studerende og alverdens andre tibetanere. Det bliver også mødet med en unik og smuk kultur.

Foredrag om Tibetekspressen

I Beijing tjekkede Nikolaj Wessel Witte ind på toget der over de næste to døgn skal køre 3.757 kilometer gennem otte provinser i Kina. Højeste punkt er 5072 meter over havet, før toget tilsidst holder ind i Lhasa i 3650 meters højde. Dette eventyr med tog, og ikke mindst mødet med tibetanerne og Tibet, er omdrejningspunktet for foredraget om Tibetekspressen.

Book et foredrag Tibetekspressen og Tibet. Rejsen med toget fra Beijing til Lhasa er både en rejse i rekorder, for dette er verdens højeste jernbane, jernbanen med flest kilometer på permafrost og så meget mere, men det er også en kulturel rejse for at undersøge påvirkningen fra Kina, på et skrøbeligt Tibet.
Allerede i toget på vej mod Tibet, er det også mødet med dem som har råd til togbilletten og synet udenfor vinduerne, af dem som passer yakokserne. I Tibet er det de smukkeste templer og de dybeste samtaler. Det er frygten for fortiden og håbet om fremtiden.

Kontakt Nikolaj Wessel Witte på 60731136

book foredrag om Tibetekspressen

I foredraget om Tibetekspressen tager Nikolaj Wessel Witte tilhørerne med på hele turen, gennem tunneller, over broer og ned i spisevognen hvor yakokse måske serveres. Ved hjælp fra kunstig ilt, klarer både toget og Nikolaj turen til Lhasa.
Tibet åbner sig og byder indenfor, både i templerne, i bjergene, i klostrene og i hjerterne.

Helle
Helle @FOF kursus
Læs mere
Hold da helt op. Det hele blev så utroligt levende. Nikolaj er en virkeligt god fortæller der gør historierne meget levende.
Lars
Lars@Brandbjerg Højskole
Læs mere
Det er så spændende at høre hvordan din tilgang til familie og jeres børn er meget inkluderende og lyttende. Det lyder som det helt rigtige at vise jeres børn verden. Tak for en spændende formiddag.
Louise
Louise@FOF Aalborg
Læs mere
Nikolaj Wessel Witte fortæller med meget stor entusiasme og indlevelse. Nikolaj har altid en god historie og fortæller den med humor og et glimt i øjet.
Kvinde i 50'erne
Kvinde i 50'erne@Tilhører på bibliotek
Læs mere
Hold da helt op. Det hele blev så utroligt levende. Nikolaj er en virkeligt god fortæller der gør historierne meget levende.
Lisbeth
Lisbeth@foredragsarrangør
Læs mere
Nikolaj var en meget inspirerende foredragsholder – meget god til at ‘indfange’ tilhørerne.
Tilhører
Tilhører@FOF
Læs mere
“Nikolaj kombinerer en meget stor viden med en levende fortællerevne. Jeg var helt fanget.
Marianne
Marianne@foredragsarrangør
Læs mere
Nikolaj var en inspirerende og engageret foredragsholder. Vi kommer helt sikkert til at booke ham igen.
Mand i 60'erne
Mand i 60'erne@Tilhører hos FOF
Læs mere
Nikolaj kombinerer en meget stor viden med en levende fortællerevne. Jeg var helt fanget.
Tidligere
Næste

Se også foredraget om Tibetekspressen online

Foredrag om rejser og verden

Vi du se foredrag om Tibetekspressen mellem Kina og Tibet…online?
Altså har du ikke mulighed for, tid til eller lyst til at komme til et fysisk foredrag? Så har Nikolaj Wessel Witte nu gjort det spændende og fascinerende rejseforedrag om toget mellem Kina og Tibet tilgængeligt online.

  • Se det hvor du vil
  • Se det når du vil
  • Se det så mange gange du ønsker
  • Også med mulighed for spørgsmål
Nikolaj Wessel Witte - foredragsholder

Professionel foredragsholder

Nikolaj Wessel Witte har over 20 års erfaring som foredragsholder. Han har holdt over 700 foredrag, har holdt foredrag i hvert et hjørne af Danmark og for alle forsamlingsstørrelser – fra 5 til 500 spændte tilhørere.

Nikolaj har rejst over det meste af verden, besøgt samtlige beboede kontinenter og skriver også om rejser på Facebook, som far i Globetrotterfamilien.
Som rejsende er Nikolaj fascineret af mennesker, mødet med fremmede kulturer og ikke mindst at sætte sit eget liv i et andet lys.
“Gennem rejser bliver man klogere på sig selv, ” siger Nikolaj Wessel Witte.

Kontakt Nikolaj Wessel

Mobil: 60731136
Mail : nikolajwitte @ gmail.com
Facebook : Nikolaj Witte – foredragsholder, eventyrer og far i Globetrotterfamilien