Thailand og ekspertens gode råd

Nikolaj Wessel Witte har rejst Thailand tyndt over de sidste 25 år. Fra strande til bjerge, fra templer til markeder. Book dette foredrag om Thailand og få ekspertens gode råd til Thailand – så bliver din rejse så meget bedre. Det er fyldt med fascination og praktiske råd. Det er både personlige rejseberetninger og viden om rejser i Thailand.

Foredrag om Thailand fra top til bund

Thailand er skønne strande, men Thailand er også jungle og bjerge. Thailand er templer og markeder, gadeboder og mad fra små vogne. Thailand er paradis, men også eventyr. Thailand er unik fordi det elskes af unge og gamle, af familier og backpackere, af pakkerejsende og de individuelle. Thailand har noget for enhver og Nikolaj hjælper dig med at finde det du skal vælge.

Bestil og book Thailand-eksperten Nikolaj Wessel Witte så tilhørerne kan få alt det Thailand de orker. Nikolaj hjælper med valget af, hvornår skal jeg rejse i Thailand, hvilke strande er bedst i Thailand, hvor lang tid skal jeg rejse i Thailand, hvad skal jeg se i Thailand, hvad skal jeg smage i Thailand og alle de andre spørgsmål der trænger sig på.
Nikolaj har rejst utrolig mange gange i Thailand, over de sidste 25 år og fortæller gerne om det. Nikolaj har rejst alene, med kæreste og rygsæk og som familie med børn. Så han kan give gode råd til alle rejsende.

Kontakt Nikolaj Wessel Witte på 60731136

book foredrag om Thailand - smilets land

I Nikolaj Wessel Wittes foredrag om Thailand kommer vi omkring både strande på fastlands Thailand, øerne i både golfen og på den anden side, vi kommer med bus, med tog og med båd.
Vi kan tage på kokkeskole eller besøge elefanter, vi kan snorkle i havet eller bede med munkene i templet. Thailand kan det hele fra eventyr til afslapning, fra det velkendte til det ukendte.

Helle
Helle @FOF kursus
Læs mere
Hold da helt op. Det hele blev så utroligt levende. Nikolaj er en virkeligt god fortæller der gør historierne meget levende.
Lars
Lars@Brandbjerg Højskole
Læs mere
Det er så spændende at høre hvordan din tilgang til familie og jeres børn er meget inkluderende og lyttende. Det lyder som det helt rigtige at vise jeres børn verden. Tak for en spændende formiddag.
Louise
Louise@FOF Aalborg
Læs mere
Nikolaj Wessel Witte fortæller med meget stor entusiasme og indlevelse. Nikolaj har altid en god historie og fortæller den med humor og et glimt i øjet.
Kvinde i 50'erne
Kvinde i 50'erne@Tilhører på bibliotek
Læs mere
Hold da helt op. Det hele blev så utroligt levende. Nikolaj er en virkeligt god fortæller der gør historierne meget levende.
Lisbeth
Lisbeth@foredragsarrangør
Læs mere
Nikolaj var en meget inspirerende foredragsholder – meget god til at ‘indfange’ tilhørerne.
Tilhører
Tilhører@FOF
Læs mere
“Nikolaj kombinerer en meget stor viden med en levende fortællerevne. Jeg var helt fanget.
Marianne
Marianne@foredragsarrangør
Læs mere
Nikolaj var en inspirerende og engageret foredragsholder. Vi kommer helt sikkert til at booke ham igen.
Mand i 60'erne
Mand i 60'erne@Tilhører hos FOF
Læs mere
Nikolaj kombinerer en meget stor viden med en levende fortællerevne. Jeg var helt fanget.
Tidligere
Næste

Se også foredraget om Thailand online

Foredrag om rejser og verden

Vi du se foredrag om ekspertens gode råd til Thailand…online?
Altså har du ikke mulighed for, tid til eller lyst til at komme til et fysisk foredrag? Så har Nikolaj Wessel Witte nu gjort al den viden og ekspertise tilgængelig som online-foredrag.

  • Se det hvor du vil
  • Se det når du vil
  • Se det så mange gange du ønsker
  • Også med mulighed for spørgsmål
Nikolaj Wessel Witte - foredragsholder

Professionel foredragsholder

Nikolaj Wessel Witte har over 20 års erfaring som foredragsholder. Han har holdt over 700 foredrag, har holdt foredrag i hvert et hjørne af Danmark og for alle forsamlingsstørrelser – fra 5 til 500 spændte tilhørere.

Nikolaj har rejst over det meste af verden, besøgt samtlige beboede kontinenter og skriver også om rejser på Facebook, som far i Globetrotterfamilien.
Som rejsende er Nikolaj fascineret af mennesker, mødet med fremmede kulturer og ikke mindst at sætte sit eget liv i et andet lys.
“Gennem rejser bliver man klogere på sig selv, ” siger Nikolaj Wessel Witte.

Kontakt Nikolaj Wessel

Mobil: 60731136
Mail : nikolajwitte @ gmail.com
Facebook : Nikolaj Witte – foredragsholder, eventyrer og far i Globetrotterfamilien