Vietnam fra nord til syd

Book foredrag om Vietnam, af foredragsholder Nikolaj Wessel Witte – med spændende historier og billeder fra nord til syd. Nikolaj har rejst i Vietnam rigtig mange gange og deler gerne ud af sin erfaring. Sådan tager foredraget dine tilhørere med op i bjergene til minoriteterne, ud på Halong Bugt til enestående natur og hele vejen ned gennem kultur, natur, historie og meget mere til Mekong Deltaet i syd.

Foredrag om Vietnam og vietnameserne

Vietnam byder rejsende indenfor i fascinerende og spændende ‘Asien som det var’, men krydret med det moderne. I foredraget om Vietnam viser Nikolaj Wessel Witte hvordan man kan komme langt ud på landet, hvor livet stadig leves med vandbøffel og landbruget udføres med håndkraft og om hvordan livet i bjergene, stadig følger den klassiske rytme.
Nikolaj tager også tilhørerne med til moderne Hanoi, hvor blandingen af moderne og traditionelt er fuldstændig.

Book foredraget om Vietnam og op lev byens puls i Hanoi, roen og det langsomme nordpå, omkring Sapa, historie fra kejsertiden i Hué, skønhed og kulturelle perler i Hoi An, forhistorien i ruinerne, det moderne Cao Dai mod syd og farver, liv og handel som intet andet sted på jorden i Mekong Deltaet.
Vietnam er så mange ting, men frem for alt er Vietnam et storslået og fantastisk land at rejse i. Fyldt med oplevelser, indbydende steder og mennesker, der med glæde tager imod. Vietnam er også et land med en særlig kultur, religion og forståelse, der fængsler de besøgende.

Kontakt Nikolaj Wessel Witte på 60731136

book foredrag om Vietnam - kultur og natur

I Nikolaj Wessel Wittes foredrag, om Vietnam, skal du møde vietnamesere fra land og by, høj og lav, i shoppingcentre og på gademarkeder, på caféer og på en plastik stol på gaden.

Helle
Helle @FOF kursus
Læs mere
Hold da helt op. Det hele blev så utroligt levende. Nikolaj er en virkeligt god fortæller der gør historierne meget levende.
Lars
Lars@Brandbjerg Højskole
Læs mere
Det er så spændende at høre hvordan din tilgang til familie og jeres børn er meget inkluderende og lyttende. Det lyder som det helt rigtige at vise jeres børn verden. Tak for en spændende formiddag.
Louise
Louise@FOF Aalborg
Læs mere
Nikolaj Wessel Witte fortæller med meget stor entusiasme og indlevelse. Nikolaj har altid en god historie og fortæller den med humor og et glimt i øjet.
Kvinde i 50'erne
Kvinde i 50'erne@Tilhører på bibliotek
Læs mere
Hold da helt op. Det hele blev så utroligt levende. Nikolaj er en virkeligt god fortæller der gør historierne meget levende.
Lisbeth
Lisbeth@foredragsarrangør
Læs mere
Nikolaj var en meget inspirerende foredragsholder – meget god til at ‘indfange’ tilhørerne.
Tilhører
Tilhører@FOF
Læs mere
“Nikolaj kombinerer en meget stor viden med en levende fortællerevne. Jeg var helt fanget.
Marianne
Marianne@foredragsarrangør
Læs mere
Nikolaj var en inspirerende og engageret foredragsholder. Vi kommer helt sikkert til at booke ham igen.
Mand i 60'erne
Mand i 60'erne@Tilhører hos FOF
Læs mere
Nikolaj kombinerer en meget stor viden med en levende fortællerevne. Jeg var helt fanget.
Tidligere
Næste

Se også foredraget om Vietnam fra nord til syd online

Foredrag om rejser og verden

Vi du se foredrag om Vietnam – nord til syd…online?
Altså har du ikke mulighed for, tid til eller lyst til at komme til et fysisk foredrag? Så har Nikolaj Wessel Witte nu gjort det spændende, fascinerende og brugbare foredrag om Vietnam tilgængeligt online.

  • Se det hvor du vil
  • Se det når du vil
  • Se det så mange gange du ønsker
  • Også med mulighed for spørgsmål
Nikolaj Wessel Witte - foredragsholder

Professionel foredragsholder

Nikolaj Wessel Witte har over 20 års erfaring som foredragsholder. Han har holdt over 700 foredrag, har holdt foredrag i hvert et hjørne af Danmark og for alle forsamlingsstørrelser – fra 5 til 500 spændte tilhørere.

Nikolaj har rejst over det meste af verden, besøgt samtlige beboede kontinenter og skriver også om rejser på Facebook, som far i Globetrotterfamilien.
Som rejsende er Nikolaj fascineret af mennesker, mødet med fremmede kulturer og ikke mindst at sætte sit eget liv i et andet lys.
“Gennem rejser bliver man klogere på sig selv, ” siger Nikolaj Wessel Witte.

Kontakt Nikolaj Wessel

Mobil: 60731136
Mail : nikolajwitte @ gmail.com
Facebook : Nikolaj Witte – foredragsholder, eventyrer og far i Globetrotterfamilien