Film om Autocamper i Canada

Film - autocamper i Canada

Drømmen om et eventyr

Film om at køre en autocamper gennem det smukkeste af Canada. Drømmer du om Canadas mægtige bjerge? Enestående nationalparker? Stilheden rundt om bålet med udsigten til en gletsjer?

Se filmen fra Canada om vores families drømmerejse med autocamper (også kaldet RV eller motorhome) hvor vi i en måned oplevede noget af det smukkeste natur i verden kombineret med den idyl og ro som en autocamper giver.

Film om autocamper i Canada

Med en autocamper kan man campe ude i naturen hvor skovene er så mægtige og bjergene høje.

Heldigvis er det et hus man kan flytte daglige og hele tiden så når vandreturene er vandret og bålet er brændt ned kan man køre videre til næste sted.

Sådan er en autocamper i Canada

Inde i vores autocamper er der to dobbeltsenge, der er køkken med mikrobølgeovn og gasblus. Der er også stort køleskab og en mindre fryser. Så det er let at pakke og overleve godt i mange dage.

Der er også toilet og bad ombord så intet stopper jer i at have luksus – eller i hvert fald udmærkede livsnødvendigheder – selv ude i den vilde natur.

Hvem står bag filmen?

Filmen om autocamper i Canada er primært filmet af Pernille Wessel Witte mens det er Nikolaj Wessel Witte og vores datter Karla som primært er foran kameraet.

Vi er sammen Globetrotterfamilien og du kan læse mere her.

Se trailer fra filmen om autocamper i Canada

Se trailerne herunder og køb filmen ved klik oppe i hjørnet eller direkte på vores  Vimeo-filmkanal

Vil du se lidt af billederne fra filmen og rejsen? Så smugkig herunder der er bare lige en håndfuld øjeblikke som står stærkt for os.

Vil du se filmen? Den kan lejes eller købes lige her på siden (klik på linket oppe i traileren) eller direkte på vores  Vimeo-filmkanal.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *