Foredrag; 6 måneder i campervan med familien gennem Sydamerika

Seks måneder i Sydamerika
Et online foredrag om at rejse med campervan gennem Sydamerika – om at rejse fuldtid med min familie. Vi som Globetrotterfamilien valgte fuldtidsrejse for vores familien og Worldschooling.
Vi tog afsted med drømmen om at vise vores børn verden. Vi ville begynde i Europa, opgav…men fortsatte så i Sydamerika alligevel. Campervanen sejlede ti lArgentina og der kørte vi rundt de første måneder, så Chile, så Argentina igen og til til slut Uruguay.

Online foredrag om campervan gennem Sydamerika

Vi havde opgivet at rejse videre i vores campervan…men fandt så lysten igen. Drømmen levende og vi shippede campervan’en til Buenos Aires i Argentina. Det blev begyndelsen på seks måneder med særligt fokus på Patagonien og Andesbjergene.

Ruten kom sådan lidt undervejs men i bund og grund kørte vi sydpå indtil vi ikke orkede mere … og så begyndte vi nordpå. Der var pingviner, hvaler, bjerge, gletsjer, vandvand, vulkaner og 1000 andre oplevelser.  Men jeg skal jo ikke fortælle hele historien her. Se foredraget online lige her.

Håber du nyder alle detaljerne selvom jeg umuligt kan presse seks måneder ind på halvanden time – jeg lover dog jeg har kæmpet for at du får det allerbedste fra de seks måneder. Og spørgsmålene dem kan du stille her, i Facebook-gruppen Rejsesnak så lover jeg at svare så hurtigt som muligt.

Fakta om foredrag om en familie der rejste fuldtid

Dette foredrag om at rejse med familien afholdes online af erfarne og professionelle foredragsholder Nikolaj Wessel Witte som fortæller om sine og sin families eventyr ude i verden.
 
Det består af tre foredrag som kan ses i kronologisk orden eller hver for sig hvis det ønskes.
 
  1. Seks måneder i Europa med campervan
  2. Seks måneder i Sydamerika med ombygget campervan (denne)
  3. Seks måneder med rygsæk i Asien
Nikolaj Wessel Witte er far i Globetrotterfamilien og har rejst ufatteligt meget hele livet og du kan følge med  på Facebook Globetrotterfamilien.
Foredraget er for dig  som ønsker at se hvordan man kan vælge helt anderledes end den ‘normale’ danske familie. Det er også for dig som ønsker inspiration til de rigtige lange rejser. Hvad end det er konkrete gode råd eller bare brændstof til drømmene.
 
Har du spørgsmål til foredraget eller andet i forbindelse med rejseforedragt så kom ind i Rejsesnak på Facebook
Køb foredraget nemt med med plastikkort
Du kan købe online foredraget direkte ved Vimeo hvor du vælger om du vil købe hele serien på tre foredrag eller blot det om seks måneder i Sydamerika med campervan.
Du kan også klikke i traileren overfor så bliver du ledt til købssiden for foredraget.


Driller det eller kan du slet ikke få det til at virke så kontakt mig direkte på Facebook

Del foredraget ->

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *