Foredrag Australien – rødt hjerte og grøn jungle

Foredrag om Australien

Foredrag: Australiens hjerte

At rejse mod ikonet på Australien, verdens mindste kontinent, er Ayers Rock, eller Uluru som aboriginerne kalder klippestenen der med sine røde farver pryder midten. Det er et foredrag om en rejse som ingen anden.

På vejen hertil valgte Nikolaj Wessel Witte en uges ’omvej’ sammen med en fra landets oprindelige befolkning. I foredraget fortæller Nikolaj om Australien og hvordan de udforskede Australien, såvel det fysiske som det kulturelle landskab der har skabt landet. Det var gennem støvet og forbi kamelerne at forståelsen for landets hellighed tonede frem. Det var når ørnene skreg ud over klipperne i dagens allerførste minutter at naturens fascination brændte sig fast. Og det var til kængurubøfferne over lejrbålet at hemmelighederne om aboriginernes liv kom frem.

Foredrag om Australien – en helt anden verden

Australien er meget andet end den tørre midte. Derfor rejste Nikolaj Wessel Witte videre til en af verdens ældste regnskove og smukkeste, tropiske område, Cape Tribulation. Her blev mountainbiken og flodbåden transportmidlet ud til slangerne, krokodillerne og en af verdens mægtigste fugle, cassowary’en.

Det er også freden i regnskoven, følelsen af saltvand i en kajak og det bånd som bindes mellem kulturen i det røde centrum og kulturen som trives ude ved kysten.

Det binder Australien sammen som en helhed – også længe før de første europæere kom hertil.

Mere om online rejseforedrag fra Australien

Foredraget er af to gange 45 minutters langt. Du kan vælge at se det lige når det passer dig (købe i buden af siden) eller du kan deltage i en tema-dag med LIVE spørgsmål og svar.
Du kan altid stille spørgsmål i Facebook-gruppen Rejsesnak.

Jeg gør mit bedste for at svare på alle spørgsmål om Australien i dette foredrag – men stadig, så spørg endelig.

Foredraget afholdes af Nikolaj Wessel Witte som er rejsende, eventyrer, filosof og far i Globetrotterfamilien.

Køb foredraget om Australien

Køb det med plastikkort eller mobiltelefonen.
Køb med MobilePay på 60731136

Når du har betalt 39 kr. sender jeg dig en kode som du indtaster her – Se foredraget om Australien og wupti så ser du bare foredraget og du har adgang så længe du ønsker det.

Foredraget kan købes uden MobilePay her på siden (klik på linket oppe i traileren) eller direkte på vores Vimeo-filmkanal.

Del foredraget online eller på mail

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *