Foredrag; Fuldtidsrejse for hele familien

Foredrag - Rejs fuldtid med familien
Et online foredrag om at rejse fuldtid med min familie. Vi som Globetrotterfamilien valgte fuldtidsrejse for vores familien – Worldschooling for fuld gas.
Vi tog afsted med drømmen om at vise vores børn verden. Vi ville opleve nærværet kombineret med eventyret. 
Gennem rejse ville vil droppe den traditionelle skole. Klasselokalet ville vi skifte ud med verden.
Vi higede efter nærvær og tilstedeværelse. Vi længtes om åbne vider og uendelig horisont. Vi drømte om at gå på opdagelse sammen i hele verden – og det gjorde vi til virkelighed igennem fire fantastiske år.

Foredrag om drømmen og virkeligheden

Verden er så stor så stor. Alt for stor til at blive pakket ind i en bog. Så vi drømte stort og umuligt. Men vi ville gøre drømmen til virkelighed. Vi drømte om at give vores familie den ultimative gave af eventyr, nærvær og sammenhold.

Se dette foredrag om at rejse med familien og at få en indsigt i forskellige kulturer. At lade børnene smage mad fra nær og fjern. At snakke forskellige sprog. At opleve en hverdag på landevejen. At mærke alverdens religioner. At se mennesker som mennesker først.

Vi ville give vores børn og vores familie en indsigt i den komplekse og globale verden vi lever i.

Foredrag om den evige familierejse

Rejsen som sådan var kun en del af det. Den anden del var nærværet og friheden. For måske var det de eksterne ting som tændte drømmen men det var ønsket om ikke at sende børnene væk i hverdagen som var bonussen.

Det at være sammen 24/7/365 var skønt, hårdt, videunderligt, umuligt, sjovt og frem for alt udviklende.

Sammen som familie løste vi dagens udfordringer fra de små til de store. Sammen måtte vi løse problemerne med mad som folk havde lyst til og indbrud i campervan’en. Sammen måtte vi beslutte om vi skulle rejse videre eller tilbage. Sammen måtte vi vælge om vi ville bjerge eller strand. Sammen måtte vi vælge om vi ville campervan eller rygsæk.

Der opstod en rytme og en respekt for hinanden. Vi valgte ikke bare at de voksne bestemmer men at børnene også designer deres eget liv i alle spørgsmål fra rejsen til skole.

Vi var en lille slags debat-demokratisk enhed hvor vi hver havde noget at skulle have sagt. Med forskellige kompetencer men alle med ærlige og vigtige holdninger til vores livs udvikling.

Denne tilgang til livet har vi brugt både på rejse og i Danmark.

Det betyder at børnene ved vi respekterer deres ønsker på lige fod med vores. Men selvfølgelig også at vores ønsker respekteres på lige fod med deres.

På en så lang rejse var vi nødt til at stole på hinanden og indrømme vores svagheder. Kun derigennem kunne vi klare os og vokse som mennesker.

Fakta om foredrag om en familie der rejste fuldtid

Dette foredrag om at rejse med familien afholdes online af erfarne og professionelle foredragsholder Nikolaj Wessel Witte som fortæller om sine og sin families eventyr ude i verden.
 
Dette foredrag er kompakt, fuld energi fremad og næsten fire år af vores liv pakket ind i en lækker pakke på halvanden time. Hvis det bliver for hurtigt for dig og du vil have mere dybde kan du se et foredrag af omkring halvanden time om hver af delene i vores rejse.
 
  1. Seks måneder i Europa med campervan
  2. Seks måneder i Sydamerika med ombygget campervan
  3. Seks måneder med rygsæk i Asien
Nikolaj Wessel Witte er far i Globetrotterfamilien og har rejst ufatteligt meget hele livet og du kan følge med  på Facebook  Globetrotterfamilien.
Foredraget er for dig  som ønsker at se hvordan man kan vælge helt anderledes end den ‘normale’ danske familie. Det er også for dig som ønsker inspiration til de rigtige lange rejser. Hvad end det er konkrete gode råd eller bare brændstof til drømmene.
 
Har du spørgsmål til foredraget eller andet i forbindelse med rejseforedragt så kom ind i Rejsesnak på Facebook

Vil du se det kompakte foredrag med hele vores livsrejse på halvanden time? Så er dette det rigtige sted. Du kan se det på mobil, tablet, computer eller fjernsyn. Du kan købe lige her på siden (klik på linket oppe i traileren) eller direkte på vores Vimeo-filmkanal.

Del foredraget ->

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *