Foredrag Iran – kontrasternes land

Foredrag om Iran
Foredrag om Iran – landet der vækker mange følelser og forundring. Iran er sit helt eget land, dybt fascinerende og spændende. Se et foredrag om Cuba online – lige når du har tid og lyst. I foredraget stiller Nikolaj Wessel Witte skarpt på det at rejse i Iran og mødet med venligheden og iranerne.
 

Foredrag om Iran og rejser i Iran

Iran – bare navnet – fremkalder mentale billeder. Den iranske revolution, Ayatollah Khomeini, kvinder tvinges til at gå med slør, præstestyret slår ned på unge studerende og mullaher med store skæg. Mange ser også gale, muslimske fundamentalister for sig. Eller brændende flag og ambassader. Billederne er mange og ofte – men ikke altid – meget forkerte. Gennem et foredrag fyldt med charme og humor fortæller Nikolaj Wessel Witte om det moderne Iran og om det gamle Persien. Iran er bestemt ikke arabisk – iranerne bliver smækfornærmede hvis du tror det – og landet er bestemt ikke fyldt med fundamentalister, men gæstfrie og til tider overdrevent venlige mennesker. Inde i det moderne Teheran skal vi både frydes og skræmmes. Iran opfylder både fordomme og virkelighed, og Iran giver den besøgende både det bedste og det værste.

Foredraget om Iran fyldt med vidundere

Nikolaj Wessel Witte tager tilhørerne med forbi de storslåede monumenter i Persepolis hvor Kongernes Konge har hersket, og hvor stenene bærer vidnesbyrd om en af verdens største civilisationer. Sammen skal vi gennem ørknen og ud til byer bestående af snævre små gyder og huse af sammenklasket sand. Vi skal ud til de tidligste af de tidlige religioner – zarathustrianismen – og vi skal besøge smukke, persiske haver. Gennem foredraget giver Nikolaj Wessel Witte tilhørerne en nuanceret syn på et af verdens mest omdiskuterede lande – og giver alle muligheden for at forstå bare lidt mere af den almindelige iraner.

Fakta om foredraget om Iran

Foredraget om Iran er med professionelle foredragsholder Nikolaj Wessel Witte som fortæller om sin rejse og sine oplevelser kombineret med gode råd, historier og flotte billeder fra Iran.
Nikolaj Wessel Witte er far i Globetrotterfamilien. Nikolaj har rejst rigtigt meget gennem de sidste 25 år og du kan følge med lige nu på Facebook  Globetrotterfamilien.
Foredraget er for alle der gerne vil forstå mere af en kompleks verden og opleve Iran tæt på.

Køb foredraget om Iran

Køb det med plastikkort. Du kan ganske simpelt klikke oppe i traileren eller gå til Foredrag om Iran på Vimeo.
 
Virker dit betalingskort ikke eller driller det? Så send mig en sms på 60731136

og brug MobilePay.

Flere andre foredrag

Nikolaj Wessel Witte

Jeg er filosof, globetrotter, far, berejst, selvstændig, digital nomade, foredragsholder, eventyre, forfatter, skribent, videograf, rejseekspert, rejsenørd og bare forelsket i det frie liv særligt med rejser.
Læs mere om hvem der er bag denne ForedragOmRejser

Nikolaj Wessel Witte - foredragholder

Del foredraget ->

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *