Foredrag Mexico og Guatemala – La ruta Maya

Foredrag om Mexico og Guatemala
Foredrag om Mexico og Guatemala – mayaernes rige. I Mellemamerika var det mayaerne som herskede og derfor kalder jeg dette foredrag La Ruta Maya. Du kan se foredraget om Mexico og Guatemala online – lige når du har tid og lyst. I foredraget fortæller Nikolaj Wessel Witte om sine rejser i Mexico og Guatemala og mødet denne næsten forsvundne kultur.

Foredrag om Mexico og Guatemala

Mayaerne var nok det højst udviklede af alle Latinamerikas folk, de opfandt nullet inden vi kom på den idé. De udviklede en kalender så kompleks at den stadig i dag skal fortolkes og tydes.
Mayaerne i moderne Mexico og Guatemala  byggede højhuse i junglen. De opretholdt et kompliceret socialt og handelsmæssigt samfund gennem flere tusind år.

Foredrag om Mellemamerikas mayaer

Oplev en rejse gennem Mexico og Guatemala i mayafolkets spor med Nikolaj Wessel Witte.
Mayaerne var også det eneste folk hvis skriftsprog nåede et meget komplekst niveau, og hvis bøger med deres skrevne hieroglyffer stadig giver ny viden om deres liv. Nikolaj Wessel Witte rejste ind i de gamle mayaers land for at møde de mennesker der stadig kalder sig mayaer, og for hvem fortidens guder stadig lever.
I foredraget skal vi klatre op på pyramiderne, se ned i gravene og undersøge tegnene på væggene. Vi skal også til marked og til religiøse ceremonier for at forstå at kulturen i det centrale Amerika stadig kæmper for at overleve i en moderne verden.

Foredraget om mayaerns vidundere

Nikolaj Wessel Witte tager dig med forbi de storslåede pyramider, ind i de moderne kirker, med til ceremonier og på shopping på markeder.

I foredraget fra Mexico og Guatemala skal du se fortid, nutid og kulturmødet.

Fakta om foredraget om Mexico og Guatemala

Foredraget om Mexico og Guatemala afholdes af professionelle foredragsholder Nikolaj Wessel Witte som fortæller om sine rejse og oplevelser kombineret med gode råd, historier og flotte billeder fra både Mexico og Guatemala.
Nikolaj Wessel Witte er far i Globetrotterfamilien. Nikolaj har rejst rigtigt meget gennem de sidste 25 år og du kan følge med lige nu på Facebook  Globetrotterfamilien.
Foredraget er for alle der gerne vil forstå Mellemamerika både nu og før europæerne kom hertil.
Få besked når nye foredrag kommer online


Del foredraget ->

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *