Foredrag Nepal – billeder fra det uspolerede Himalaya

Foredrag om Nepal
Se online foredrag om Nepal. Nepal byder på smuk natur og i dette foredrag skal vi til nogle af de uspolerede hjørner, men også til de populære vandrestier. Du kan se foredraget om Nepal online her på siden. I foredraget fortæller Nikolaj Wessel Witte om sine rejser i Nepal og særligt kommer vi forbi Makalu, Annapurna, Kathmandu, Chitwan, Pokhara og mange andre skønne steder.

Foredrag om Nepal

Nepal er et land der i årtier har fængslet fantasien hos vesterlændinge, både på grund af sin spiritualitet og sin storslåede natur. Intet sted i verden findes så mange og så høje bjergtoppe på så lille et område. Men landet er også unikt med sine hellige mænd, smukke stupaer og levende gudinder.

Online rejseforedrag fra Nepal

Nepal kan ikke fanges hurtigt i ord, men farverne, guderne, bjergene, livet og oplevelserne helt tæt på siger bare lidt.
Nikolaj fortæller historierne der med usædvanligt flotte billeder beskriver hans vandring op langs Arun Kosi, en stor og sprudlende flod i lavlandet, gennem de mellemste bakker hvor risterrasserne er en fryd for øjet, for at slutte ved foden af Makalu, verdens femtehøjeste bjerg.
Det er en rejse hvor alle evner bliver testet, og hvor udholdenheden bliver sat på en prøve, mens Nikolaj sammen med en kammerat tager endnu et skridt opad.

Senere tager Nikolaj Wessel Witte jer med til Pokhara hvorfra han den berømte tur til Annapurna begynder. Ingen tur til Nepal er komplet uden Kathmandu med sit sprudlende liv og smukke templer.

Imod syd findes elefanter, næsehorn og tigere så en tur til Chitwan viser endnu en anden side af Nepal.

Fakta om foredraget om Nepal

Foredraget om Nepal afholdes af erfarne og professionelle foredragsholder Nikolaj Wessel Witte som fortæller om sine rejse og oplevelser kombineret med gode råd, historier og flotte billeder fra mange sider og hjørner af Nepal.
Nikolaj Wessel Witte er far i Globetrotterfamilien og har rejst rigtigt meget gennem de sidste 25 år og du kan følge med lige nu på Facebook  Globetrotterfamilien.
Foredraget er for dig der vil se smukke billeder og opleve steder i Nepal hvor meget få turister kommer.
Få besked når nye foredrag kommer online


Del foredraget ->

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *