Foredrag Toget til Tibet

Foredrag om toget til Tibet
I dette foredrag om toget til Tibet (også kaldet Tibetekspressen, toget mellem Beijing og Lhasa eller Qinghai–Tibet jernbanen) fortæller Nikolaj Wessel Witte om hans rejse fra Beijing i Kina til Lhasa i Tibet.
Foredrager fortsætter efter ankomsten til Tibet med spændende templer, en presset kultur, smuk natur og en rejse til et af verdens mest enestående områder.

Foredrag om toget til Tibet

Da Kina i 2006  færdiggjorde deres jernbane mellem Beijing i Kina og Lhasa i Tibet, var Nikolaj Wessel Witte den første dansker ombord. Jernbanen er en ingeniørmæssig bedrift i verdensklasse, både motorer og passagerer skal have kunstig ilt for at fungere i højderne.
Tibetekspressen fra Beijing til Lhasa er verdens højeste beliggende jernbane.
Undervejs skal vi møde tibetanerne, se bjerge ud af vinduerne og høre om hvordan det er at køre over 5000 meter over havets overflade, lige så højt som Mt. Everest basecamp.

Online rejseforedrag fra Tibetekspressen

Tibet skal heldigvis ikke kun opleves gennem togets specialbehandlede ruder, for efter ankomsten tager Nikolaj Wessel Witte tilhørerne med gennem landet på Verdens Tag. Vi skal ud til klostre hvor munkene i klappende og højlydte diskussioner forsøger at enes om Buddhas lære.
Vi skal opleve Lhasa helt tæt på, og vi skal næsten mærke vinden blafre i bedeflagene rundt om yakoksekranierne.

Fakta om foredraget om toget til Tibet

Foredraget om toget til Tibet afholdes af erfarne og professionelle foredragsholder Nikolaj Wessel Witte som fortæller om sine rejse og eventyrer kombineret med gode råd, historier og flotte billeder fra smukke Tibet.
Nikolaj Wessel Witte er far i Globetrotterfamilien og har rejst ufatteligt meget hele livet og du kan følge med  på Facebook Globetrotterfamilien.
Foredraget er for dig der er nysgerrige efter verdens nyeste togeventyr og en dybere forståelse af Tibet.
 

Vælger du tema-dag om Tibetekspressen?

På tema-dage sidder Nikolaj Wessel Witte klar hele dagen for at svare i Rejsesnak-gruppen og kl 21 går han LIVE for at give bonus viden, svare på spørgsmål og snakke mere om rejsen.

Normalprisen for deltagelse i foredrag med temadag er 79 kr, men da vi skal have gang i rejsedrømmen er det lige nu kun 39 kr. for både foredrag, hel dag med spørgsmål plus deltagelse i LIVE.

Køb foredrag om Tibetekspressen

Køb det med plastikkort, visakort eller mobiltelefonen.
Foredraget kan købes ved klik oppe i traileren herover

Prisen er kun 39 kr. og nemmest kan du se foredraget om Tibetekspressen lige her.

Del foredraget ->

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *