Foredrag Roadtrip USA

Foredrag om USA
Et online foredrag om USA – særligt om et roadtrip gennem det sydvestlige USA.  Nikolaj Wessel Witte fortæller om sit amerikanske roadtrip med højdepunkter som Route 66, Grand Canyon, Monument Valley, Zion National Park, Yosemite National Park, Death Valley og så meget mere skøn natur.
I foredraget skal vi også til byerne San Francisco, Los Angeles og Las Vegas for et roadtrip i USA har mange sider.

Foredrag om det sydvestlige USA

USA er skøn natur hvis mage ikke findes andre steder. At USA er meget andet end burgere og plastik ses omgående på en rejse gennem det sydvestlige hjørne. Nikolaj Wessel Witte fandt en helt enestående frihed og natur. Det er indianernes gamle land hvor historier fra nybyggertiden blander sig med udsynet gennem bilruden.

Foredrag om USA og de åbne veje

I Californien hvor flere tusind år gamle træer strækker sig mod himlen, findes et af USA’s smukkeste steder, Yosemite. Og bag Sierra Nevada bjergene findes unikke steder hvor specielt guldgraverbyen der er efterladt frosset fast i historien, gjorde et stort indtryk på foredragsholderen. Sidst, men bestemt ikke mindst, er USA også Las Vegas, Hollywood og absolut charmerende San Francisco. For efter støvet fra Grand Canyon og Death Valley er der intet som kan befri sjælen som et besøg i San Francisco kvarteret Japan Town hvor sushien er lige så frisk som i selve hjemlandet.

Fakta om foredrag om roadtrip i USA

Foredraget dette spændende roadtrip i USA  afholdes af erfarne og professionelle foredragsholder Nikolaj Wessel Witte som fortæller om sin rejse gennem USA’s sydvestlige hjørne. Det er rejseberetninger og eventyrer kombineret med gode råd, historier og flotte billeder.
 
Nikolaj Wessel Witte er far i Globetrotterfamilien og har rejst ufatteligt meget hele livet og du kan altid stille spørgsmål i Facebook-gruppen Rejsesnak.
Foredraget er for dig  som ønsker at opleve USA og se den smukke natur.

Vælger du tema-dag om USA?

På tema-dage sidder Nikolaj Wessel Witte klar hele dagen for at svare i Rejsesnak-gruppen og kl 21 går han LIVE for at give bonus viden, svare på spørgsmål og snakke mere om rejsen.

Normalprisen fore deltagelse i foredrag med temadag er 79 kr, men da vi skal have gang i rejsedrømmen er der lige nu ekstra tilbud – kig ind i Facebook-gruppen for både foredrag, hel dag med spørgsmål plus deltagelse i LIVE.

Køb foredrag om USA

Foredraget kan købes uden MobilePay her på siden (klik på linket oppe i traileren) eller direkte på vores Vimeo-filmkanal.
Har du problemer med betaling eller køb så tøv ikke med at kontakte os og vi hjælper med det samme.

Del foredraget ->

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *