Foredrag Vietnam fra nord til syd

Oplev Vietnam fra nord til syd

KOMMER SNART!!

Rejseforedrag om Vietnam

Vietnam var, for få årtier siden, berygtet for en krig, men i dag er landet berømt for eventyr og oplevelser. Nutidens Vietnam har slået sine døre vidt op for alle, der ønsker at opleve mere end blot en smuk palmestrand og kolde drinks. Skønt Vietnam naturligvis også kan byde på det.
I dette foredrag om Vietnam tager Nikolaj Wessel Witte tilhørerne med på en rejse gennem denne perle af et land, der er formet som en løftestang med en risskål i hver ende; bjergene mod nord og Mekongdeltaet i syd. Det bliver en rejse gennem både tid og sted. Med start i Hanois smalle gader, der med sine handlende og sit uændrede liv fanger enhver rejsende. Og med afslutning omkring Ho Chi Min By (Saigon), der på trods af sin status som moderne metropol bærer vidnesbyrd om den franske kolonitid og den amerikanske krig.

De storslåede klassikere i et foredrag om Vietnam

Undervejs tager Nikolaj Witte tilhørerne forbi alle klassikerne; med over havet til det naturskønne område, Halong Bugt, op i de fantastiske bjerge til de farverige bjergstammer i og omkring Sapa, og gennem rismarker til gamle ruiner fra tidligere tiders storhed. Men vi stifter også bekendtskab med ukendte steder og skjulte sider af Vietnam – så glæd dig til et foredrag om Vietnam.

Fakta om online rejseforedrag fra Vietnam

Det er af to gange 45 minutters varighed. Vælger du en LIVE udsendelse vil der være mulighed for at stille spørgsmål løbende mens der ved optagede foredrag fra Vietnam kan stilles spørgsmål i vores lukkede Facebook-gruppe (den får du en invitation til ved køb af foredrag).

Jeg gør mit bedste for at svare på alle spørgsmål om Vietnam i dette foredrag – så spørg endelig.

Foredraget afholdes af Nikolaj Wessel Witte som er rejsende, eventyrer, filosof og far i Globetrotterfamilien.

Få besked når nye foredrag kommer online


Del foredraget

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *