Foredrag Thailand – få ekspertens gode råd

Thailand og det bedste

KOMMER SNART!!

Foredrag om rejser i Thailand

Thailand er mange danskeres drømmedestination og med rigtig god grund. I dette online foredrag om Thailand viser vi de mest populære steder og de helt ukendte spots.  Der er strande og sol for familierne, der er elefanter for børnene og eventyr for de unge rygsæksrejsende.

Nikolaj Wessel Witte har rejst Thailand tynd på over 15 rejser fordelt på 25 år. Gennem foredraget tager han tilhørerne med dybt ind i Bangkoks storbyjungle, ud på byens flod og ind i templerne.

Oppe i nord skal vi på motorcykeltur ud i bjergene blandt stammerne og junglen der dækker den Gyldne Trekant. Vi skal se Chiang Mais enestående, gamle templer, og på vej sydpå skal vi forbi de gamle hovedstæder Sukhothai og Ayutthaya. Vi skal også besøge elefanterne, vi skal med Dødens Jernbane, og vi skal se aber før vi ender i det dejlige, solrige syd.

Thailands strande er verdensberømte

Nikolaj Witte vil give sine bud på hvor man finder perfekte strande, hvor man finder ensomheden under palmerne, hvor man finder festerne eller hvor man finder den bedste mad.

Er du mest til de populære steder? Dem som er blevet berømte og af god grund. Hvad med smukke øer som Koh Samui og Koh Lanta? Eller strandene ved Hua Hin og Krabi? Der er også fantastiske dykkesteder hvor Koh Tao er mest berømt men der er også andre.
Er du mere interaseret i de små ukendte paradis-øer? Hvad så meg Koh Mook, Koh Ngai, Koh Kut eller helt andre?

Vi skal også opleve at Sydthailand er mere end afslapning, for vi skal gennem nationalparkerne.

Online rejseforedrag om Thailand

Vi har sammensat det bedste af det bedste fra hele Thailand i dette online foredrag.

Foredraget afholdes af Nikolaj Wessel Witte som er rejsende, eventyrer, filosof og far i Globetrotterfamilien.

Få besked når nye foredrag kommer online


Del foredraget online eller på mail

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *