Cuba i Fidels skygge

Du kan booke Nikolaj Wessel Wittes foredrag om Cuba i Fidel Castros skygge. Cuba er altid en rejse værd. Cuba er kultur, strande, natur, tro, musik, dans, drinks og bare rejser som de skal være. Men Cuba er mere, for Cuba er helt unik med sit politiske system og arven fra Fidel Castro.

Foredrag om Cuba og Castro

Cuba er for mange paradis med strande, drinks og god musik. Det er også Cuba. Men Cuba er også historien om Fidel Castro og et unikt politisk system. Nikolaj Wessel Witte nåede at besøge Cuba mens Castro brødrene stadig havde magten og fortæller gerne om det i sit foredrag. Cuba er derfor en kombination af caribisk varme, smukke strande, musik i baren og livsglæde, sammen med historien om rebellernes drøm om et anderledes Cuba. Revolutionen og virkeligheden. Hvordan drømmen om folket endte med butikker med rationering.

Book et foredrag om Cuba og få viden om historien som den ser ud i Cuba og for cubanerne. Cuba er også den smukke jungle og landbrug, som bliver drevet som det gjorde for århundreder siden. Hvordan smukke cubanske cigarer laves i hånden, marker der pløjes af bøfler og hestevogne som taxaer.
Måske allervigtigst i Cuba er cubanerne. Menneskerne der med deres livsglæde og intensitet lever livet på trods af alt. Som vælger livet, varmen, musikken, dansen, hinanden, medmenneskerne, kroppen og alle de glæder der er i et land hvor det materielle efterlader meget tilbage at drømme om.

Kontakt Nikolaj Wessel Witte på 60731136

book foredrag om Cuba og cubanerne

I Nikolaj Wessel Wittes foredrag om Cuba kommer tilhørerne med til Havana, Trinidad, Viñales, Santiago de Cuba, Parque Nacional Turquino og meget mere. Vi skal høre om rejser, historie, politik, penge, natur, kultur, religion og alt andet der tilsammen er Cuba.

Helle
Helle @FOF kursus
Læs mere
Hold da helt op. Det hele blev så utroligt levende. Nikolaj er en virkeligt god fortæller der gør historierne meget levende.
Lars
Lars@Brandbjerg Højskole
Læs mere
Det er så spændende at høre hvordan din tilgang til familie og jeres børn er meget inkluderende og lyttende. Det lyder som det helt rigtige at vise jeres børn verden. Tak for en spændende formiddag.
Louise
Louise@FOF Aalborg
Læs mere
Nikolaj Wessel Witte fortæller med meget stor entusiasme og indlevelse. Nikolaj har altid en god historie og fortæller den med humor og et glimt i øjet.
Kvinde i 50'erne
Kvinde i 50'erne@Tilhører på bibliotek
Læs mere
Hold da helt op. Det hele blev så utroligt levende. Nikolaj er en virkeligt god fortæller der gør historierne meget levende.
Lisbeth
Lisbeth@foredragsarrangør
Læs mere
Nikolaj var en meget inspirerende foredragsholder – meget god til at ‘indfange’ tilhørerne.
Tilhører
Tilhører@FOF
Læs mere
“Nikolaj kombinerer en meget stor viden med en levende fortællerevne. Jeg var helt fanget.
Marianne
Marianne@foredragsarrangør
Læs mere
Nikolaj var en inspirerende og engageret foredragsholder. Vi kommer helt sikkert til at booke ham igen.
Mand i 60'erne
Mand i 60'erne@Tilhører hos FOF
Læs mere
Nikolaj kombinerer en meget stor viden med en levende fortællerevne. Jeg var helt fanget.
Tidligere
Næste

Se også foredraget om Cuba online

Foredrag om rejser og verden

Vi du se foredrag om Cuba i Fidel Castros skygge…online?
Altså har du ikke mulighed for, tid til eller lyst til at komme til et fysisk foredrag? Så har Nikolaj Wessel Witte nu gjort det spændende og om informative rejseforedrag tilgængelige online.

  • Se det hvor du vil
  • Se det når du vil
  • Se det så mange gange du ønsker
  • Også med mulighed for spørgsmål
Nikolaj Wessel Witte - foredragsholder

Professionel foredragsholder

Nikolaj Wessel Witte har over 20 års erfaring som foredragsholder. Han har holdt over 700 foredrag, har holdt foredrag i hvert et hjørne af Danmark og for alle forsamlingsstørrelser – fra 5 til 500 spændte tilhørere.

Nikolaj har rejst over det meste af verden, besøgt samtlige beboede kontinenter og skriver også om rejser på Facebook, som far i Globetrotterfamilien.
Som rejsende er Nikolaj fascineret af mennesker, mødet med fremmede kulturer og ikke mindst at sætte sit eget liv i et andet lys.
“Gennem rejser bliver man klogere på sig selv, ” siger Nikolaj Wessel Witte.

Kontakt Nikolaj Wessel

Mobil: 60731136
Mail : nikolajwitte @ gmail.com
Facebook : Nikolaj Witte – foredragsholder, eventyrer og far i Globetrotterfamilien