Klodens børn

Hvordan lever børn og børnefamilier i resten af verden? Book Nikolaj Wessel Witte og hør hans foredrag om Klodens Børn. Vi er forskellige, alle mennesker og i alle lande, men for forældre er der et bånd, som binder på kryds og tværs; børnene. Men hvordan er det at være forælder til små børn i Uganda? Hvad spiser børnene i Indonesien og kan alle børn ride på æsel i Usbekistan?

Foredrag om klodens børn og børneliv

Som nye forældre springer spørgsmålene frem. Hvordan får jeg mit barn til at sove? Skal det have sut? Hvad med bleer? Hvor længe skal det ammes?
Børn er ikke noget vi kun får i Danmark, derfor satte Nikolaj Wessel Witte sig for at undersøge hvordan det er at blive forældre i andre lande. Hvordan gør småbørnsforældre ude i den store eksotiske verden?

Book et foredrag om småbørn og deres forældre ude i verden. I foredraget om Klodens Børn har Nikolaj rejst ud i alverdens lande, men stiller særligt skarpt på familier i Uganda, Indonesien og Usbekistan, for at forstå deres tanker som nye forældre – og derigennem måske sin egen rolle som ny forælder.
I Danmark diskuterer vi amning, første mad, sutter, samsovning eller ej, bleer af stof eller papir. Mors rolle og fars rolle, familiens rolle og børnenes plads i hjemmet. Hvad tænker og gør de i andre lande?
Hør oplevelserne og tankerne underbygget af viden og undersøgelser.

Kontakt Nikolaj Wessel Witte på 60731136

book foredrag om småbørnefamilier i verden

I Nikolaj Wessel Wittes foredrag om småbørn og deres familier i andre lande, vil du få svar på alle de vigtigste spørgsmål, som nybagt forældre eller blot nysgerrigt menneske. Samlet stod Nikolaj Wessel Witte tilbage mere sikker i at følge sin egen sti og klogere på, hvor ens mennesker er – på trods af alle vores forskelle.

Helle
Helle @FOF kursus
Læs mere
Hold da helt op. Det hele blev så utroligt levende. Nikolaj er en virkeligt god fortæller der gør historierne meget levende.
Lars
Lars@Brandbjerg Højskole
Læs mere
Det er så spændende at høre hvordan din tilgang til familie og jeres børn er meget inkluderende og lyttende. Det lyder som det helt rigtige at vise jeres børn verden. Tak for en spændende formiddag.
Louise
Louise@FOF Aalborg
Læs mere
Nikolaj Wessel Witte fortæller med meget stor entusiasme og indlevelse. Nikolaj har altid en god historie og fortæller den med humor og et glimt i øjet.
Kvinde i 50'erne
Kvinde i 50'erne@Tilhører på bibliotek
Læs mere
Hold da helt op. Det hele blev så utroligt levende. Nikolaj er en virkeligt god fortæller der gør historierne meget levende.
Lisbeth
Lisbeth@foredragsarrangør
Læs mere
Nikolaj var en meget inspirerende foredragsholder – meget god til at ‘indfange’ tilhørerne.
Tilhører
Tilhører@FOF
Læs mere
“Nikolaj kombinerer en meget stor viden med en levende fortællerevne. Jeg var helt fanget.
Marianne
Marianne@foredragsarrangør
Læs mere
Nikolaj var en inspirerende og engageret foredragsholder. Vi kommer helt sikkert til at booke ham igen.
Mand i 60'erne
Mand i 60'erne@Tilhører hos FOF
Læs mere
Nikolaj kombinerer en meget stor viden med en levende fortællerevne. Jeg var helt fanget.
Tidligere
Næste

Se også foredraget om Europa i campervan online

Foredrag om rejser og verden

Vi du se foredrag om Klodens Børn og småbørnsfamilier i hele verden…online?
Altså har du ikke mulighed for, tid til eller lyst til at komme til et fysisk foredrag? Så har Nikolaj Wessel Witte nu gjort det lærerige og opfriskende foredrag tilgængeligt online.

  • Se det hvor du vil
  • Se det når du vil
  • Se det så mange gange du ønsker
  • Også med mulighed for spørgsmål
Nikolaj Wessel Witte - foredragsholder

Professionel foredragsholder

Nikolaj Wessel Witte har over 20 års erfaring som foredragsholder. Han har holdt over 700 foredrag, har holdt foredrag i hvert et hjørne af Danmark og for alle forsamlingsstørrelser – fra 5 til 500 spændte tilhørere.

Nikolaj har rejst over det meste af verden, besøgt samtlige beboede kontinenter og skriver også om rejser på Facebook, som far i Globetrotterfamilien.
Som rejsende er Nikolaj fascineret af mennesker, mødet med fremmede kulturer og ikke mindst at sætte sit eget liv i et andet lys.
“Gennem rejser bliver man klogere på sig selv, ” siger Nikolaj Wessel Witte.

Kontakt Nikolaj Wessel

Mobil: 60731136
Mail : nikolajwitte @ gmail.com
Facebook : Nikolaj Witte – foredragsholder, eventyrer og far i Globetrotterfamilien