Den Transsibiriske Jernbane

Book et foredrag om Den Transsibiriske Jernbane med Nikolaj Wessel Witte. Det er historien om togrejsen fra Danmark til Kina… nærmere bestemt tog fra Aarhus til Beijing.
Her kan du læse om og booke rejseforedrag om Den Transsibiriske Jernbane – verdens største togeventyr.

Foredrag om Den Transsibiriske Jernbane

Tag med toget fra Danmark til Kina, gennem Sverige, Finland, Rusland og Mongoliet. Det er en rejse på tværs af kontinenter, tidszoner og tusinder af kilometer. Det er et togeventyr uden sammenligning. Den Transsibiriske Jernbane er unægteligt den største, den vildeste og den mest imponerende af alle rejser med tog.

Book et foredrag om rejsen fra Aarhus til København, til Stockholm, til Helsinki…til Skt. Petersborg og Moskva. Og med selve Den Transsibiriske Jernbane videre til Ulan Bator og afslutning i Beijing.
Rejsen gennem Sibirien, fra ende til anden i det mægtige russiske imperie, begyndte som en postrute.
Først i nyere tid er eventyret og rejsen med tog blevet muligt. At rejsen stadig er et eventyr fortæller Nikolaj Wessel Witte alt om, når han beretter om russiske geologer på ekspedition, om hjemmebrygget vodka og hvordan man laver varm te med en samovar.

Kontakt Nikolaj Wessel Witte på 60731136

book foredrag om Den Transsibiriske Jernbane

Historien om Den Transsibiriske Jernbane er også historien om Zaren der ønskede en hurtigere rute i hele sit rige. Det er historien om ruten over eller udenom Baikal-søen og det er historien om Rusland, Mongoliet og Kina.
I Rusland viser og fortæller Nikolaj Wessel Witte om de smukkeste kirker, imponerende kirkeklokker og en kanon så stor den ikke kan skyde. I Mongoliet fortæller Nikolaj om jurter, det gamle palads og nomaderne. I Kina tager Nikolaj tilhørerne med ind i hutong’erne i Beijing og viser alle hvorfor Kina er Riget i Midten.

Helle
Helle @FOF kursus
Læs mere
Hold da helt op. Det hele blev så utroligt levende. Nikolaj er en virkeligt god fortæller der gør historierne meget levende.
Lars
Lars@Brandbjerg Højskole
Læs mere
Det er så spændende at høre hvordan din tilgang til familie og jeres børn er meget inkluderende og lyttende. Det lyder som det helt rigtige at vise jeres børn verden. Tak for en spændende formiddag.
Louise
Louise@FOF Aalborg
Læs mere
Nikolaj Wessel Witte fortæller med meget stor entusiasme og indlevelse. Nikolaj har altid en god historie og fortæller den med humor og et glimt i øjet.
Kvinde i 50'erne
Kvinde i 50'erne@Tilhører på bibliotek
Læs mere
Hold da helt op. Det hele blev så utroligt levende. Nikolaj er en virkeligt god fortæller der gør historierne meget levende.
Lisbeth
Lisbeth@foredragsarrangør
Læs mere
Nikolaj var en meget inspirerende foredragsholder – meget god til at ‘indfange’ tilhørerne.
Tilhører
Tilhører@FOF
Læs mere
“Nikolaj kombinerer en meget stor viden med en levende fortællerevne. Jeg var helt fanget.
Marianne
Marianne@foredragsarrangør
Læs mere
Nikolaj var en inspirerende og engageret foredragsholder. Vi kommer helt sikkert til at booke ham igen.
Mand i 60'erne
Mand i 60'erne@Tilhører hos FOF
Læs mere
Nikolaj kombinerer en meget stor viden med en levende fortællerevne. Jeg var helt fanget.
Tidligere
Næste

Se også foredraget om Den Transsibriske Jernbane online

Foredrag om rejser og verden

Vi du se foredrag om Den Transsibiriske Jernbane, om togrejser og -eventyr…online? Altså har du ikke mulighed for, tid til eller lyst til at komme til et fysisk foredrag? Så har Nikolaj Wessel Witte nu gjort det spændende og fascinerende rejseforedrag om toget mellem Danmark og Kina tilgængeligt online.

  • Se det hvor du vil
  • Se det når du vil
  • Se det så mange gange du ønsker
  • Også med mulighed for spørgsmål
Nikolaj Wessel Witte - foredragsholder

Professionel foredragsholder

Nikolaj Wessel Witte har over 20 års erfaring som foredragsholder. Han har holdt over 700 foredrag, har holdt foredrag i hvert et hjørne af Danmark og for alle forsamlingsstørrelser – fra 5 til 500 spændte tilhørere.

Nikolaj har rejst over det meste af verden, besøgt samtlige beboede kontinenter og skriver også om rejser på Facebook, som far i Globetrotterfamilien.
Som rejsende er Nikolaj fascineret af mennesker, mødet med fremmede kulturer og ikke mindst at sætte sit eget liv i et andet lys.
“Gennem rejser man bliver klogere på sig selv, ” siger Nikolaj Wessel Witte.

Kontakt Nikolaj Wessel

Mobil: 60731136
Mail : nikolajwitte @ gmail.com
Facebook : Nikolaj Witte – foredragsholder, eventyrer og far i Globetrotterfamilien