Foredrag Den Transsibiriske Jernbane

Tog gennem Mongoliet

Den Transsibiriske Jernbane

Se et online foredrag om at rejse med Den Transsibiriske Jernbane. Denne storslåede rejse gennem det prægtige og enorme sibiriske landskab har tiltrukket eventyrere i århundreder.
Først rejste man med heste og vogne ad Den Mægtige Sibiriske Postrute, men siden jernbanen blev påbegyndt af Zaren i begyndelsen af det tyvende århundred, blev toget den foretrukne rejseform. Den Transsibiriske Jernbane var født.

Verdens længste togrejse – fra Danmark til Kina

Først i 1956 stod den sidste del af det jernbanenet som vi kalder Den Transsibiriske Jernbane, færdigt. I foredraget skal kan du høre om Den Transsibiriske Jernbane og også rejsen på denne sidste strækning kaldes Den Transmongolske Jernbane da den ved Baikal Søen midt i den russiske Taiga drejer mod syd gennem Mongoliet.
Oplevelserne undervejs er eventyret som Nikolaj Wessel Witte vil fortælle om: En rejse der startede en tidlig morgen på Århus Hovedbanegård og endte tre uger og 10.000 km. senere i Kinas Hovedstad, Beijing. I foredraget fortæller Nikolaj levende, hjulpet af smukke lysbilleder og lyden af gademusikanter optaget i
Moskvas undergrundsbane.

Foredrag om toget gennem Rusland

Eventyret med tog, Den Transsibiriske Jernbane, tog Nikolaj sammen med kæresten for snart 20 år siden – så der er både historie og udvikling med i foredraget.

I foredraget fortæller Nikolaj Wessel Witte både om de smukke steder og om oplevelsen af tiden i toget. Så drømmer du om et eventyr udover det normale så er Den Transsibiriske Jernbane gennem Rusland, Mongoliet og Kina oplagt.

Se foredraget og drøm dig ud på et af verdens mest klassiske eventyr.

Fakta om online foredrag fra Den Transsibiriske Jernbane

Foredraget er af to gange 45 minutters varighed. Det er på dansk så alle kan være med og du har mulighed for at stille spørgsmål løbende og  efterfølgende i vores Facebook gruppe – Rejsesnak. Dette er et optagede foredrag om Den Transsibiriske Jernbane så du kan se det lige når du ønsker det, men vil du hellere til en hel tema-dag så hold øje med opslag hvor spørgsmål og svar sendes LIVE.

Jeg gør mit bedste for at svare på alle spørgsmål om Den Transsibirske Jernbane i dette foredrag – så spørg endelig.

Foredraget afholdes af Nikolaj Wessel Witte som er rejsende, eventyrer, filosof og far i Globetrotterfamilien.

Køb foredraget om Den Transsibiriske Jernbane

Køb det med plastikkort eller mobiltelefonen.
Køb med MobilePay på 60731136

Når du har betalt 39 kr. sender jeg dig en kode som du indtaster her – Se foredraget om Den Transsibiriske Jernbane og herefter så ser du bare foredraget og du har adgang så længe du ønsker det.

Foredraget kan købes uden MobilePay her på siden (klik på linket oppe i traileren) eller direkte på vores Vimeo-filmkanal.

Del foredraget

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *