Foredrag; 6 måneder i Asien med backpacking som familie

Seks måneder i Asien
Et online foredrag om at rejse med rygsæk gennem Sydøstasien og om at rejse fuldtid med min familie. Om backpacking men familien i  Asien. Vi som Globetrotterfamilien valgte fuldtidsrejse for vores familien og Worldschooling.
Vi tog afsted med drømmen om at vise vores børn verden. Vi ville begynde i Europa, opgav…men fortsatte så i Sydamerika alligevel. Campervanen sejlede til Argentina og der kørte vi rundt de første måneder, så Chile, så Argentina igen og til til slut Uruguay. …
Og så var det tid til Asien med Thailand, Laos, Malaysia og Indonesien samt Bali.

Online foredrag om backpacking som familie i Asien

Vi købte en oneway billet til Bangkok og havde planlagt de første få dage…derefter var vi fire i seks måneder. Ingen planer. Ingen krav. Den ultimative frihed.
Vi rejste rundt i det nordligste Thailand og krydsede ind til Laos, sejlede ned ad Mekong-floden…Så var det til tid strand og afslapning, jul og nytår. Men også til storby i Malaysia og så Borneo. Før vi endelig sluttede af på Bali.
Tag med til ceremonier, på kokkeskole, ud i landsbyer og ind til storbyerne. Tag med ud og spise, tag med til paradis…vær med til at opfylde vores drøm.
 

Håber du nyder alle detaljerne selvom jeg umuligt kan presse seks måneder ind på halvanden time – jeg lover dog jeg har kæmpet for at du får det allerbedste fra de seks måneder. Og spørgsmålene dem kan du stille her, i Facebook-gruppen Rejsesnak så lover jeg at svare så hurtigt som muligt.

Fakta om foredrag om en familie der rejste fuldtid

Dette foredrag om at rejse med familien afholdes online af erfarne og professionelle foredragsholder Nikolaj Wessel Witte som fortæller om sine og sin families eventyr ude i verden.
 
Det består af tre foredrag som kan ses i kronologisk orden eller hver for sig hvis det ønskes.
 
  1. Seks måneder i Europa med campervan
  2. Seks måneder i Sydamerika med ombygget campervan
  3. Seks måneder med rygsæk i Asien (denne)
Nikolaj Wessel Witte er far i Globetrotterfamilien og har rejst ufatteligt meget hele livet og du kan følge med  på Facebook  Globetrotterfamilien.
Foredraget er for dig  som ønsker at se hvordan man kan vælge helt anderledes end den ‘normale’ danske familie. Det er også for dig som ønsker inspiration til de rigtige lange rejser. Hvad end det er konkrete gode råd eller bare brændstof til drømmene.
 
Har du spørgsmål til foredraget eller andet i forbindelse med rejseforedragt så kom ind i Rejsesnak på Facebook
Køb online foredraget med plastikkort

Du kan købe foredraget online direkte på Vimeo. Du kan købe med plastikkort og direkte vælge om du vil købe alle tre foredrag i serien eller vælge blot dette om backpacking i Asien som familie.
Klik ind via vores Vimeo kanal hvor du nemt kan købe det – eller klik i traileren overfor hvor du også ender ved købssiden.

 

Kan du ikke få det til at virker? Giver det dig problemer? Så kontakt mig direkte på Facebook.

Del foredraget ->

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *