Foredrag; 6 måneder i campervan med familien gennem Europa

Seks måneder i Europa med campervan
Et online foredrag om at rejse med campervan gennem Europa – om at rejse fuldtid med min familie. Vi som Globetrotterfamilien valgte fuldtidsrejse for vores familien og Worldschooling.
Vi tog afsted med drømmen om at vise vores børn verden. Vi ville begynde i Europa med Frankrig, Spanien, Portugal og alle de andre på vejen frem og tilbage.

Campervan med familien gennem Europa

At vælge den rigtige campervan er første udfordirng. Nej det første er faktisk det sværeste nemlig at træffe valget om at droppe sikkerheden, hjemmet og Danmark. At vælge at rejse ud er det sværeste vi nogensinde har gjort. Men derefter er det er finde den rigtige campervan.

Ruten kom af sig selv for vi valgte bare at køre syd på. Men jeg skal jo ikke fortælle hele historien her. Se foredraget online lige her.

Håber du nyder alle detaljerne selvom jeg umuligt kan presse seks måneder ind på halvanden time – jeg lover dog jeg har kæmpet for at du får det allerbedste fra de seks måneder.

Fakta om foredrag om en familie der rejste fuldtid

Dette foredrag om at rejse med familien afholdes online af erfarne og professionelle foredragsholder Nikolaj Wessel Witte som fortæller om sine og sin families eventyr ude i verden. Nikolaj er rejsende, eventyrer, filosof og far i Globetrotterfamilien.

Det er halvanden times varighed. Du kan spørge om alt om rejser og campervan i Europa i Facebook-gruppen ‘Rejsesnak‘ – Med jævne mellemrum holder Nikolaj Wessel Witte også tema-dag med LIVE udsendelse hvor du kan stille spørgsmål, snakke om Europa i campervan.

Det består af tre foredrag som kan ses i kronologisk orden eller hver for sig hvis det ønskes.
 
  1. Seks måneder i Europa med campervan (denne)
  2. Seks måneder i Sydamerika med ombygget campervan
  3. Seks måneder med rygsæk i Asien
Foredraget er for dig  som ønsker at se hvordan man kan vælge helt anderledes end den ‘normale’ danske familie. Det er også for dig som ønsker inspiration til de rigtige lange rejser. Hvad end det er konkrete gode råd eller bare brændstof til drømmene.

Køb online foredraget om Europa i campervan

Normalprisen for deltagelse i foredrag med temadag er 79 kr, men da vi skal have gang i rejsedrømmen er det lige nu kun 49 kr. for både foredrag, hel dag med spørgsmål plus deltagelse i LIVE.

Køb foredraget direkte ved Vimeo

Du finder online udgaven af foredraget ‘Seks måneder i campervan i Europa på vores Vimeo-kanal – eller klik i hjørnet af trailerne ovenfor. Der kan du købe det direkte og nemt.
Du kan købe alle tre foredrag i serien – eller bare vælge det du ønsker.

 

 

Kan du ikke få det til at virker? Vil du ikke købe via Vimeo? Så kontakt mig på Facebook

Er du blevet mere nysgerrig på livet i campervan? Livet som rejsende familie? Så kan du se efterfølgerne lige her foredrag om seks måneder i campervan i Sydamerika og foredrag om seks måneder i Asien med rygsæk.

Filmen kan købes lige her på siden (klik på linket oppe i traileren) eller direkte på vores Vimeo-filmkanal.

Køb foredrag direkte

Du går over på Vimeo – som står for vores streaming, hosting og betaling – her vælger du om du hvilket foredrag du ønsker at købe.

Du finder det her – KØB FOREDRAGET HER

Del foredraget ->

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *