Foredrag Canada i autocamper

Foredrag om Canada i autocamper

Rejseforedrag om Canada med autocamper

Canada er som bygget for rejser med autocamper. Se et foredrag om åbne landeveje og smukke campingpladser.

I dette foredrag om Canada i autocamper begynder vi i Calgary. Ruten går gennem Banff, Icefields Parkway, Jasper, Vancouver, Vancouver Island og meget mere. Der er så mange skønne ruter og hvilken du vil vælge på din rejse er afhængig af årstid, hvor lang tid du har og hvilke drømme der skaber din virkelighed.

Autocamper kaldes også RV eller motorhome…eller smukt hus på hjul. I Canada er der campingpladser i alle typer, fra luksus til primitiv. Er du mest til bål og store skove eller pool og is til ungerne. Begge dele er muligt og du vælger selv.

Foredrag med bål og hygge i Canada

Den helt store fordel ved en autocamper er mulig for at overnatte ude i naturen. At se bjørnene langs vejen. At holde bål og lave skumfiduser. At lave og spise mad lige der med udsigt til Rocky Mountains.

I foredraget fortæller Nikolaj Wessel Witte både om de smukke steder og de praktiske detaljer. Så drømmer du om et eventyr udover det normale så er autocamper gennem Canada en oplagt mulighed.

Se foredraget og drøm dig ud i den storslåede natur.

Se trailer fra foredraget om Canada i autocamper

Se trailerne herunder og køb online foredraget ved klik oppe i hjørnet eller direkte på vores Vimeo-filmkanal Du kan købe foredraget med alverdens plastikkort på Viemo – eller nemmere og mere direkte til mig køber du det på MobilePay (se nedenfor).

Fakta om online foredrag fra Canada

Det er halvanden times varighed. Du kan spørge om alt om rejser og Canada i Facebookgruppen ‘Rejsesnak‘ – Med jævne mellemrum holder Nikolaj Wessel Witte også tema-dag med LIVE udsendelse hvor du kan stille spørgsmål, snakke om Canada og autocampere.

“Jeg gør mit bedste for at svare på alle spørgsmål om Canada og autocamper i dette foredrag – så spørg endelig.”

Foredraget afholdes af Nikolaj Wessel Witte som er rejsende, eventyrer, filosof og far i Globetrotterfamilien.

På tema-dage stiller vi ekstra skarpt på netop dette emne; Autocamper i Canada og om aftnen kl 21:00 går Nikolaj Wessel Witte LIVE for at give bonus viden, svare på spørgsmål og snakke mere om rejsen.

 
Normalprisen fore deltagelse i foredrag med temadag er 79 kr, men da vi skal have gang i rejsedrømmen er det lige nu får du tit en knivskarp pris inde i Facebook-gruppen for både foredrag, hel dag med spørgsmål plus deltagelse i LIVE.
 

Du kan købe foredraget på vores Vimeo-kanal eller skriv til Nikolaj Wessel Witte for MobilePay eller lav en bankoverførsel.

Er du blevet mere nysgerrig på Canada med autocamper? Så kan du se den film vi lavede om rejsen lige her Film om autocamper i Canada

Vil du se foredraget? Det kan købes lige her på siden (klik på linket oppe i traileren) eller direkte på vores Vimeo-filmkanal.
Kan du ikke få tingene til at virke så tøv ikke med at kontakte os så finder vi en løsning.

Del foredraget

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *