Iran og kontrasterne

Book foredraget om Iran med Nikolaj Wessel Witte og kom helt tæt på alle de kontraster der skaber det gamle Persien. Iran – tidligere Persien – er for mange i vesten forbundet med frygt, undertrykkelse, terrorisme, krig og diktatur, men hvordan er det at besøge Iran?
Nikolaj fortæller om alle de aspekter, der er ved at rejse i Iran. Om venligheden, de mennesker som handler på markedet, om tehusene og de smukke haver, om udfordringerne for den unge generation, om antikke vidundere, om charmerende byer, om maden og invitationerne og meget meget mere.

Foredrag om Iran og iranerne

Iran har så meget at byde på for den rejsende. Nikolaj Wessel Witte tager gerne tilhørerne med til hovedstaden Teheran og de charmerende byer Shiraz og Isfahan (Esfahan). Her er storslåede basarer og liv i gaderne. Der er mennesker som mødes, bedsteforældre der tager børnebørn med i parken og unge mennesker der læser digte. Ude i ørknen ved Yazd møder Nikolaj den tro, som måske er faderen til moderne monoteistisk religion.

Book et foredrag om Iran, for at forstå hvorfor Iran ikke (kun) er had mod USA og Vesten. Hør foredraget og oplev hvordan Iran er meget mere, end det billede vi tit ser i nyhederne.
Oplev charmen og venligheden som Nikolaj mødte overalt og som definerede hans rejse, i et land der ikke får mange besøg fra Vesten.
Iran er stadig unik og et rejsemål for alle der vil vide mere om verden – og se nogle af de største vidundere, gemt for mange.
I Iran bliver man inviteret ind og trods sanktioner mod landet er det nemt og sikkert at rejse i Iran, fortæller Nikolaj i foredraget.

Kontakt Nikolaj Wessel Witte på 60731136

book foredrag om Iran og kontrasterne

I Nikolaj Wessel Wittes foredrag om Iran, stiller Nikolaj særligt skarpt på mødet med at land, som for mange slet ikke tænkes ind i deres rejseplaner. Foredraget kan bruges af alle der drømmer om den anderledes rejse eller folk der ønsker at blive klogere på verden, Mellemøsten, Iran og USAs/Vestens rolle.

Helle
Helle @FOF kursus
Læs mere
Hold da helt op. Det hele blev så utroligt levende. Nikolaj er en virkeligt god fortæller der gør historierne meget levende.
Lars
Lars@Brandbjerg Højskole
Læs mere
Det er så spændende at høre hvordan din tilgang til familie og jeres børn er meget inkluderende og lyttende. Det lyder som det helt rigtige at vise jeres børn verden. Tak for en spændende formiddag.
Louise
Louise@FOF Aalborg
Læs mere
Nikolaj Wessel Witte fortæller med meget stor entusiasme og indlevelse. Nikolaj har altid en god historie og fortæller den med humor og et glimt i øjet.
Kvinde i 50'erne
Kvinde i 50'erne@Tilhører på bibliotek
Læs mere
Hold da helt op. Det hele blev så utroligt levende. Nikolaj er en virkeligt god fortæller der gør historierne meget levende.
Lisbeth
Lisbeth@foredragsarrangør
Læs mere
Nikolaj var en meget inspirerende foredragsholder – meget god til at ‘indfange’ tilhørerne.
Tilhører
Tilhører@FOF
Læs mere
“Nikolaj kombinerer en meget stor viden med en levende fortællerevne. Jeg var helt fanget.
Marianne
Marianne@foredragsarrangør
Læs mere
Nikolaj var en inspirerende og engageret foredragsholder. Vi kommer helt sikkert til at booke ham igen.
Mand i 60'erne
Mand i 60'erne@Tilhører hos FOF
Læs mere
Nikolaj kombinerer en meget stor viden med en levende fortællerevne. Jeg var helt fanget.
Tidligere
Næste

Se også foredraget om Iran online

Foredrag om rejser og verden

Vi du se foredrag om Iran og kontrasterne…online?
Altså har du ikke mulighed for, tid til eller lyst til at komme til et fysisk foredrag? Så har Nikolaj Wessel Witte nu gjort det autentiske, fascinerende og spændende rejseforedrag om Iran tilgængeligt online.

  • Se det hvor du vil
  • Se det når du vil
  • Se det så mange gange du ønsker
  • Også med mulighed for spørgsmål
Nikolaj Wessel Witte - foredragsholder

Professionel foredragsholder

Nikolaj Wessel Witte har over 20 års erfaring som foredragsholder. Han har holdt over 700 foredrag, har holdt foredrag i hvert et hjørne af Danmark og for alle forsamlingsstørrelser – fra 5 til 500 spændte tilhørere.

Nikolaj har rejst over det meste af verden, besøgt samtlige beboede kontinenter og skriver også om rejser på Facebook, som far i Globetrotterfamilien.
Som rejsende er Nikolaj fascineret af mennesker, mødet med fremmede kulturer og ikke mindst at sætte sit eget liv i et andet lys.
“Gennem rejser bliver man klogere på sig selv, ” siger Nikolaj Wessel Witte.

Kontakt Nikolaj Wessel

Mobil: 60731136
Mail : nikolajwitte @ gmail.com
Facebook : Nikolaj Witte – foredragsholder, eventyrer og far i Globetrotterfamilien