USA og roadtrip gennem det Sydvestlige Amerika

Book foredraget med Nikolaj Wessel Witte og hør om USA – med særligt fokus på roadtrip i det sydvestlige Amerika. En perfekt kør-selv-rejse i egen bil, hvor Nikolaj oplever det største og smukkeste af USAs natur. Gennem de mest imponerende nationalparker og ind i tre af USAs mest berømte byer.

Foredrag om USA og kør-selv

I foredraget, som du kan booke her på siden, fortæller Nikolaj Wessel Witte om sin rejse fra San Francisco til Yosemite Nationalparken, videre til Death Valley og Las Vegas. Nogle af nationalparkerne bliver en overraskelse og overgår forventningen, som Zion og Bryce, mens andre lever op til al omtale som Grand Canyon.

Naturen: den var hele tiden i højsædet på denne rejse. Mest berømt er Grand Canyon men Monument Valley var måske det mest imponerende syn og Antelope Canyon det smukkeste.
Kyststrækningen fra Los Angeles til San Francisco, også kendt som Big Sur, med søløver og barsk kyst, kombineret med mexicansk historie og amerikansk paradis.
Byerne Las Vegas, San Francisco og Los Angeles gør indryk på hver deres helt forskellige måde.
Nogle gange er det de helt uforventede oplevelser det står skarpest, som Death Valley, guldgraverbyer og historierne på Route 66.

Kontakt Nikolaj Wessel Witte på 60731136

book foredrag om Amerika

Book Nikolaj Wessel Wittes foredrag om USA med roadtrip, natur, historie og hjælp til din egen rejse. USA har så meget at byde på, det kan være svært at vælge, men ingen kan nå hele USA på en rejse.

Helle
Helle @FOF kursus
Læs mere
Hold da helt op. Det hele blev så utroligt levende. Nikolaj er en virkeligt god fortæller der gør historierne meget levende.
Lars
Lars@Brandbjerg Højskole
Læs mere
Det er så spændende at høre hvordan din tilgang til familie og jeres børn er meget inkluderende og lyttende. Det lyder som det helt rigtige at vise jeres børn verden. Tak for en spændende formiddag.
Louise
Louise@FOF Aalborg
Læs mere
Nikolaj Wessel Witte fortæller med meget stor entusiasme og indlevelse. Nikolaj har altid en god historie og fortæller den med humor og et glimt i øjet.
Kvinde i 50'erne
Kvinde i 50'erne@Tilhører på bibliotek
Læs mere
Hold da helt op. Det hele blev så utroligt levende. Nikolaj er en virkeligt god fortæller der gør historierne meget levende.
Lisbeth
Lisbeth@foredragsarrangør
Læs mere
Nikolaj var en meget inspirerende foredragsholder – meget god til at ‘indfange’ tilhørerne.
Tilhører
Tilhører@FOF
Læs mere
“Nikolaj kombinerer en meget stor viden med en levende fortællerevne. Jeg var helt fanget.
Marianne
Marianne@foredragsarrangør
Læs mere
Nikolaj var en inspirerende og engageret foredragsholder. Vi kommer helt sikkert til at booke ham igen.
Mand i 60'erne
Mand i 60'erne@Tilhører hos FOF
Læs mere
Nikolaj kombinerer en meget stor viden med en levende fortællerevne. Jeg var helt fanget.
Tidligere
Næste

Se også foredraget om USA online

Foredrag om rejser og verden

Vi du se foredrag om roadtrip gennem USA…online?
Altså har du ikke mulighed for, tid til eller lyst til at komme til et fysisk foredrag? Så har Nikolaj Wessel Witte nu gjort det spændende og informative rejseforedrag om USA tilgængeligt online.

  • Se det hvor du vil
  • Se det når du vil
  • Se det så mange gange du ønsker
  • Også med mulighed for spørgsmål
Nikolaj Wessel Witte - foredragsholder

Professionel foredragsholder

Nikolaj Wessel Witte har over 20 års erfaring som foredragsholder. Han har holdt over 700 foredrag, har holdt foredrag i hvert et hjørne af Danmark og for alle forsamlingsstørrelser – fra 5 til 500 spændte tilhørere.

Nikolaj har rejst over det meste af verden, besøgt samtlige beboede kontinenter og skriver også om rejser på Facebook, som far i Globetrotterfamilien.
Som rejsende er Nikolaj fascineret af mennesker, mødet med fremmede kulturer og ikke mindst at sætte sit eget liv i et andet lys.
“Gennem rejser bliver man klogere på sig selv, ” siger Nikolaj Wessel Witte.

Kontakt Nikolaj Wessel

Mobil: 60731136
Mail : nikolajwitte @ gmail.com
Facebook : Nikolaj Witte – foredragsholder, eventyrer og far i Globetrotterfamilien