Campervan gennem Sydamerika

Du kan booke det spændende foredrag om seks måneders rejse gennem Sydamerika i campervan med Nikolaj Wessel Witte. Det er historien om en familie der ville noget andet end bare hverdagen og begyndte at rejse verden tynd. Book og bestil dette rejseforedrag om hvordan Nikolaj, sammen med sin hustru, tog deres to børn med i campervan til de smukkeste steder i Patagonien.

Foredrag om Sydamerika i campervan

Arbejde 8-16, skole, madpakker og hverdag i Danmark er ikke eneste mulighed…det ville Nikolaj Wessel Witte og familie undersøge og bevise, da de satte sig for at vise børnene hele verden, de smukkeste steder, den vildeste natur og kulturer meget anderledes end derhjemme.
Første trin var en campervan-rejse gennem Europa men lysten bed sig fast. Dette foredrag kan ses som anden del et af en serie på tre hvor første afsnit var ‘Seks måneder med campervan gennem Europa‘ og bagefter fortsætter eventyret i ‘Asien med rygsæk‘.

Book et foredrag om Sydamerika oplevet som familie i en campervan.

Fra Argentinas metropol Buenos Aires og så langt ud af civilisationen, at kun grusvejene minder om den. Ud til de vilde dyr, hvor hvaler og hvalrosser lever side om side med pingviner. At køre en campervan gennem Sydamerika var barsk natur, helt alene kun familien, støv, lange landeveje, høje bjerge og mægtige gletsjere.
I Chile var Sydamerika også vulkaner, indfødte amerikanere, verdens tørreste ørken og endnu flere bjerge.
Der var også tid til smukke søer og mad lavet lige på skønne strande.

Kontakt Nikolaj Wessel Witte på 60731136

book foredrag om Sydamerika med familien

I dette foredrag bliver tilhørerne blændet af saltsøerne, hiver efter vejret i op over 4600 meters højde og kan næsten mærke sandfluerne der bider. Det er er foredrag om storslåede oplevelser og en families jagt på udvikling, forståelse og selvrealisering. Det handler om følelser, opture og nedture. Om samvær og nærvær, om tilstedeværelse og verdens mægtige størrelse.

Helle
Helle @FOF kursus
Læs mere
Hold da helt op. Det hele blev så utroligt levende. Nikolaj er en virkeligt god fortæller der gør historierne meget levende.
Lars
Lars@Brandbjerg Højskole
Læs mere
Det er så spændende at høre hvordan din tilgang til familie og jeres børn er meget inkluderende og lyttende. Det lyder som det helt rigtige at vise jeres børn verden. Tak for en spændende formiddag.
Louise
Louise@FOF Aalborg
Læs mere
Nikolaj Wessel Witte fortæller med meget stor entusiasme og indlevelse. Nikolaj har altid en god historie og fortæller den med humor og et glimt i øjet.
Kvinde i 50'erne
Kvinde i 50'erne@Tilhører på bibliotek
Læs mere
Hold da helt op. Det hele blev så utroligt levende. Nikolaj er en virkeligt god fortæller der gør historierne meget levende.
Lisbeth
Lisbeth@foredragsarrangør
Læs mere
Nikolaj var en meget inspirerende foredragsholder – meget god til at ‘indfange’ tilhørerne.
Tilhører
Tilhører@FOF
Læs mere
“Nikolaj kombinerer en meget stor viden med en levende fortællerevne. Jeg var helt fanget.
Marianne
Marianne@foredragsarrangør
Læs mere
Nikolaj var en inspirerende og engageret foredragsholder. Vi kommer helt sikkert til at booke ham igen.
Mand i 60'erne
Mand i 60'erne@Tilhører hos FOF
Læs mere
Nikolaj kombinerer en meget stor viden med en levende fortællerevne. Jeg var helt fanget.
Tidligere
Næste

Se også foredraget om Sydamerika i campervan online

Foredrag om rejser og verden

Vi du se foredrag om 6 måneder i campervan gennem Sydamerika med familien…online?
Altså har du ikke mulighed for, tid til eller lyst til at komme til et fysisk foredrag? Så har Nikolaj Wessel Witte nu gjort det spændende og eventyrlige rejseforedrag om familiens store rejse tilgængelige online.

  • Se det hvor du vil
  • Se det når du vil
  • Se det så mange gange du ønsker
  • Også med mulighed for spørgsmål
Nikolaj Wessel Witte - foredragsholder

Professionel foredragsholder

Nikolaj Wessel Witte har over 20 års erfaring som foredragsholder. Han har holdt over 700 foredrag, har holdt foredrag i hvert et hjørne af Danmark og for alle forsamlingsstørrelser – fra 5 til 500 spændte tilhørere.

Nikolaj har rejst over det meste af verden, besøgt samtlige beboede kontinenter og skriver også om rejser på Facebook, som far i Globetrotterfamilien.
Som rejsende er Nikolaj fascineret af mennesker, mødet med fremmede kulturer og ikke mindst at sætte sit eget liv i et andet lys.
“Gennem rejser bliver man klogere på sig selv, ” siger Nikolaj Wessel Witte.

Kontakt Nikolaj Wessel

Mobil: 60731136
Mail : nikolajwitte @ gmail.com
Facebook : Nikolaj Witte – foredragsholder, eventyrer og far i Globetrotterfamilien