Backpacker-familie gennem Asien i 6 måneder

Nikolaj Wessel Witte kan bookes til dette foredrag om at rejse seks måneder, med rygsæk gennem Asien, med familien. Et anderledes rejseforedrag, hvor familien jagter svaret på hvordan man kan leve med rejser og verden som hverdag. Hvordan arbejde, skole, liv og fritid kan opleves i Thailand, Malaysia, Laos og Indonesien. Nikolaj kommer ud og holder foredrag for alle der tør blive udfordret og se et helt anderledes familieliv.
Book foredrag om Asien med familie.

Foredrag om Asien, rygsæksrejser og familie

Familieliv i en rygsæk og eventyr sammen. Familien Wessel Witte besluttede at skolen skulle være verden og sammen tog de ud for at udforske, opdage og lære i verden.
I Asien kom de tæt på mennesker, kultur og mad som normalt ligger langt fra hverdagen i Danmark.
Dette foredrag kan ses alene eller som tredje del et af en serie på tre hvor første afsnit var ‘Seks måneder med campervan gennem Europa‘ og anden del var ‘Campervan gennem Sydamerika på seks måneder‘.

Du kan bestille og booke Nikolaj Wessel Witte til at komme med smukke billeder og fortælle om hvordan og hvorfor, familien valgte at rejse bort fra sikkerhed til eventyret med rygsække pakket af forventninger og drømme.
At snakke med munke ved templerne og smage gademad på natmarkeder, at sejle ned ad Mekong-floden og gå på videnskabelig jagt i mega-byernes museer.
Fra junglens dyb til paradis på strandene, fra skyskrabernes toppe til templernes ceremonier.
Sammen lærte familien på seks måneder madlavning, buddhisme, at aber stjæler og hvordan det er at leve så tæt på hinanden nonstop og hele tiden. Med kæmpe jubel og barske tider…sammen.

Kontakt Nikolaj Wessel Witte på 60731136

book foredrag om Asien med familien

I foredraget kommer tilhørerne fra templernes visdom og nattogenes charme i Thailand til roen og fortiden i Laos. Alle tages også med til kinesisk nytår i Malaysia og jagt på orangutanger på Borneo for at slutte af med åndelig kraft og smuk natur på Bali.

Helle
Helle @FOF kursus
Læs mere
Hold da helt op. Det hele blev så utroligt levende. Nikolaj er en virkeligt god fortæller der gør historierne meget levende.
Lars
Lars@Brandbjerg Højskole
Læs mere
Det er så spændende at høre hvordan din tilgang til familie og jeres børn er meget inkluderende og lyttende. Det lyder som det helt rigtige at vise jeres børn verden. Tak for en spændende formiddag.
Louise
Louise@FOF Aalborg
Læs mere
Nikolaj Wessel Witte fortæller med meget stor entusiasme og indlevelse. Nikolaj har altid en god historie og fortæller den med humor og et glimt i øjet.
Kvinde i 50'erne
Kvinde i 50'erne@Tilhører på bibliotek
Læs mere
Hold da helt op. Det hele blev så utroligt levende. Nikolaj er en virkeligt god fortæller der gør historierne meget levende.
Lisbeth
Lisbeth@foredragsarrangør
Læs mere
Nikolaj var en meget inspirerende foredragsholder – meget god til at ‘indfange’ tilhørerne.
Tilhører
Tilhører@FOF
Læs mere
“Nikolaj kombinerer en meget stor viden med en levende fortællerevne. Jeg var helt fanget.
Marianne
Marianne@foredragsarrangør
Læs mere
Nikolaj var en inspirerende og engageret foredragsholder. Vi kommer helt sikkert til at booke ham igen.
Mand i 60'erne
Mand i 60'erne@Tilhører hos FOF
Læs mere
Nikolaj kombinerer en meget stor viden med en levende fortællerevne. Jeg var helt fanget.
Tidligere
Næste

Se også foredraget om Asien med rygsæk online

Foredrag om rejser og verden

Vil du se foredrag om 6 måneder på familie-rejse gennem Asien…online?
Altså har du ikke mulighed for, tid til eller lyst til at komme til et fysisk foredrag? Så har Nikolaj Wessel Witte nu gjort det spændende og fascinernde rejseforedrag om familiens lange eventyr i Asien tilgængeligt online.

  • Se det hvor du vil
  • Se det når du vil
  • Se det så mange gange du ønsker
  • Også med mulighed for spørgsmål
Nikolaj Wessel Witte - foredragsholder

Professionel foredragsholder

Nikolaj Wessel Witte har over 20 års erfaring som foredragsholder. Han har holdt over 700 foredrag, har holdt foredrag i hvert et hjørne af Danmark og for alle forsamlingsstørrelser – fra 5 til 500 spændte tilhørere.

Nikolaj har rejst over det meste af verden, besøgt samtlige beboede kontinenter og skriver også om rejser på Facebook, som far i Globetrotterfamilien.
Som rejsende er Nikolaj fascineret af mennesker, mødet med fremmede kulturer og ikke mindst at sætte sit eget liv i et andet lys.
“Gennem rejser bliver man klogere på sig selv, ” siger Nikolaj Wessel Witte.

Kontakt Nikolaj Wessel

Mobil: 60731136
Mail : nikolajwitte @ gmail.com
Facebook : Nikolaj Witte – foredragsholder, eventyrer og far i Globetrotterfamilien