Foredrag Kenya: På cykel med masaierne

Foredrag om cykling med masaier

Foredrag: Cykel i Afrika

Helt unikt foredrag om at cykle i Afrika. Safari i Kenya er noget helt særligt, og cykelsafari er absolut i verdensklasse.
Nikolaj Wessel Witte tog ud over savannen sammen med en håndfuld masaikrigere for at opleve Kenya på helt nært hold. Dette foredrag om at cykle rundt på Afrikas tørre jord med de rødklædte masaier og at se giraffer i horisonten, det glemmer man aldrig.

Over savannen, nær girafferne og sammen med krigerne

Overnatningen foregik i lejre ved flodernes bredder hvor masaierne forberedte maden i skæret fra bålet – som var optændt uden brug af tændstikker eller lighter.
Af dem lærte Nikolaj Witte at leve i pagt med naturen, og han kom helt tæt på det liv som masaierne har levet gennem årtusinder. I foredraget om Kenya, cykling og masaierns kultur kommer du selv tæt på.
Masaierne var glade for at lære fra sig, og bueskydning, sportydning, planternes virkninger og lejrbygning var blot nogle af de hemmeligheder som blev afsløret.

Afslutningen på turen var den verdensberømte nationalpark Masai Mara hvor vi for en dag satte cyklerne til side og i en firehjulstrækker tog på opdagelse mellem løver, elefanter og hyæner. At se en løve slænge sig i solen for dovent at finde en ny skyggeplet brænder sig fast, og at komme så tæt på vilde elefanter at man næsten kan røre dem, er helt unikt.

Køb foredrag om cykling i Kenya

Foredraget kan købes meget snart!

Del foredraget ->​

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *