Film: Hurtigruten i Norge

Film om Hurtigruten i Norge

Verdens smukkeste rejse til søs; Hurtigruten

Se en enestående film om Hurtigruten. Norge er ufattelig smuk og ved at sejle ned langs kysten med Hurtigruten får du det smukkeste af det smukke.

Se filmen om denne legendariske sejlrute. Det er rutebåde som sejler mellem det højeste nord, Nordkapp og Kirkeness, og helt sydpå til Bergen.

Hurtigruten sejler i Norge, det er en skibsrute mellem Bergen og Kirkenes. Undervejs er der 35 havne eller mere præcist anløbssteder. Hele turen tager 12 dage frem og tilbage. På filmen om Hurtigruten sejler vi med fra Kirkenes til Bergen. Ruten er også kendt som “Verdens smukkeste sørejse”.

Undervejs i denne film fra hurtigruten kommer du også med til Nordkap, ind i de smukke fjorde, på havørne-safari, til luksus buffet og oplever midnatssolen.

Spørgsmålene i filmen om Hurtigruten

Men hvordan bor man i en uge på vej ned langs Norges kyst? Hvordan spiser man? Hvordan med ture og alt det andet vigtige? Der er mange spørgsmål og mange finder du svar på i filmen. Vil du stadig vide mere så kom ind i Nikolaj Wessel Wittes Facebook-gruppe Rejsesnak – et godt supplement til filmen.

Se et trailer fra filmen om Hurtigruten

Se trailerne herunder og køb filmen online ved klik oppe i hjørnet eller direkte på vores Vimeo-filmkanal
Du kan købe foredraget med alverdens plastikkort på Viemeo.

Vil du se lidt billeder fra rejsen og optagelsen af filmen? Så er de herunder… bare et par øjeblikke som står stærkt for os.

Vi ville tage Hurtigruten igen i morgen hvis muligheden var der

Køb film om Hurtigruten

Filmen kan købes lige her på siden (klik på linket oppe i traileren) eller direkte på vores Vimeo-filmkanal.

Køb filmen om Hurtigruten

Jeg har gjort det nemt at købe og betale for filmen om Hurtigruten. Så du kan betale med plastikkort – nemt og bekvemt og sikkert.
Kan du ikke få det til at virke eller det giver andre problemer så skriv endelig til mig og vi fikser det med det samme.

Del filmen med venner

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *